Acties voor Voedselbank en Naoberhulp in Aalten

19 december – In de gemeenteraad werd gesproken over armoedebeleid. De Progressieve Partij vindt dat daar wel een tandje bijkan. Het is schandalig dat er in deze tijd, in dit land, Voedselbanken nodig zijn. Vaste lasten, eigen risico’s zijn voor laagstbetaalden vaak te hoog. Daarom pleiten wij voor een ruimer pakket bij de gemeente. Ondertussen ondersteunen we graag de acties voor mensen op het minimum.
Naoberhulp Aalten
We roepen u op mee te doen. Dat kan zondag en de rest van dit jaar op 2 manieren. Op zondag 20 december organiseert “Naoberhulp Aalten” vanaf 12.00 uur op het parkeerterrein bij de Jumbo allerlei activiteiten, waarvan de opbrengsten voor Noaberhulp zijn. U kunt Naoberhulp ook steunen met een gift op NL67RABO0306485966.
Actie van de Lions Club
Als u geen Fair Trade koffie gebruikt, maar toch nog steeds DE, dan kunt u daar ook uw overtollige Douwe Egbertspunten kwijt in de bus van de Lions Club. Tot eind van het jaar ook in de winkels van Jumbo en AH. Daar worden (met een verdubbeling van de Lions) landelijk bijna 100.000 pakken koffie voor de Voedselbanken in Nederland voor gekocht.  
Voedselbank Oost Achterhoek
Je kunt natuurlijk ook gewoon geld aan de Voedselbank waar Aalten is bij aangesloten is geven: IBAN nummer: NL74RABO0114201285 t.n.v. Voedselbank Oost-Achterhoek
 

Deel deze inhoud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *