Verhalen over thuiszorg

19 mei – Door de bezuinigingen op de thuiszorg vanaf volgend jaar, komen er veel ontslagen in de thuiszorg. Daarom organiseert de Abva Kabo op 8 juni weer een protestbijeenkomst in Amsterdam. Ieder die dat wil kan mee met een bus uit Aalten. Wil je ook mee protesteren tegen de kortingen op de thuiszorg? Meld je dan aan!! Hoe meer mensen daar op 8 juni staan des te beter!!

 
Ook in Aalten is een actieve groep thuiszorgmedewerksters die zich in samenwerking met de SP en de Progressieve Partij in willen zetten voor een goede thuiszorg in Aalten. Daarom was er op 16 mei weer een overleg bij Schiller. De Progressieve Partij vindt dat betaalbare thuiszorg belangrijk is voor de mensen, die het nodig hebben. Ook vinden wij het belangrijk dat de thuiszorgmedewerksters onder goede arbeidsomstandigheden moeten werken.
De groep is bezig met een boekje met boeiende verhalen uit de praktijk. De Progressieve Partij, SP en thuiszorgmedewerksters willen die op een goed moment gaan bieden aan het college van B&W en de raadsleden. De tijd dringt want op 10 juni wordt er een besluit genomen in den Haag.

Deel deze inhoud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *