Steun schrijfactie Amnesty op int. vrouwendag

1 maart 2014 – De initiatiefgroep PRO!Kunst, ondersteund door de Progressieve Partij Aalten-Dinxperlo  steunt de schrijfactie van Amnesty International. Op Internationale Vrouwendag zaterdag  8 maart a.s. kan iedereen kaarten versturen naar de Chinese fotografe en dichteres Liu Xia. Kaarten, informatie en ander materiaal zijn verkrijgbaar tijdens de PRO!Kunst-expositie in de pop-up-store, Landstraat 11 te Aalten, zaterdag 8 maart van 11-17.00 uur.

 

Verassende actie op Internationale Vrouwendag: muziek en poëzie.
Van 15.00-17.00 uur vinden enkele verrassende optredens en voordrachten plaats. Bezoekers worden gratis getrakteerd op klassieke en jazzmuziek, verhalen en poëzie.Wellicht van de Chinese kunstenares. Het exacte programma is te vinden in de etalage van PRO!Kunst. Dit programma is opgezet om de schrijfactie van Amnesty International te steunen. Ook willen PRO!Kunst en de Progressieve Partij op deze dag aandacht vragen voor de rechten van vrouwen over de hele wereld.
 
Schrijfactie voor Chinese kunstenares.
De schrijfactie op 8 maart 2014 is een solidariteitsactie voor de Chinese dichteres en kunstenares Liu Xia. Zij heeft al ruim drie jaar huisarrest in Beijing, hoewel ze niets misdaan heeft. Amnesty vraagt zoveel mogelijk mensen om Liu Xia een hart onder de riem te steken door haar een kaart te sturen, een teken van solidariteit. Amnesty probeert de kaarten op 1 april, haar verjaardag, bij Liu Xia te bezorgen. 
 

Deel deze inhoud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *