Rob Boerendonk raadslid voor Progressieve Partij

15 oktober – Belangrijkste gebeurtenis a.s. dinsdag tijdens de raadvergadering is natuurlijk de “inhuldiging” van Rob als raadslid en opvolger van Guido Uland. Ook Gerrit Stronks zal als nieuwe fractievolger de eed of bellofte afleggen.
Wie is Rob Boerendonk?  We vroegen het hem zelf.
“Ik ben Rob Boerendonk, geboren op 10 maart 1950 en getrouwd met Henny Vonk. We hebben twee kinderen.
In 1976 zijn we verhuisd van Rotterdam naar Dinxperlo. Ik ging bij Bruntink Int. Transport werken als planner. Hier heb ik ruim 25 jaar gewerkt en daarna nog bij verschillende andere bedrijven.
Omdat ik altijd al geïnteresseerd was in politiek ben ik in 2013 op een  terrasavond  van Progressieve Partij enthousiast geworden.
Sinds de verkiezingen in 2014 ben ik Fractievertegenwoordiger van de Progressieve Partij geworden.
Enkele weken geleden werd ik benaderd door het bestuur en de fractievoorzitter of ik de vacature van raadslid zou willen vervullen i.v.m. het vertrek van van Guido Uland. Ik was ook de eerst opvolgende kandidaat op de lijst.
Na enige aarzeling heb ik toegestemd, ten eerste om de Progressieve Partij te helpen en ten tweede, om mede met mijn fractiegenoten de positie tussen oppositie en coalitie te verbeteren.
En ook de belangen van de bewoners van Dinxperlo te behartigen. Ik zal mij bezig gaan houden met Financiën en Bestuur, maar ook zeker met natuur en milieu.
 

Deel deze inhoud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *