Meld je aan voor het eerste ‘Meet & Eat’ in de gemeente Aalten.

28 mei  – Mogen vluchtelingen een avond met jullieee-eten, hun verhalen delen en Nederland leren kennen? 
Meet & Eat’ is een mogelijkheid om een aantal vluchtelingen uit het asielzoekerscentrum Groot Deunk in Barlo te ontvangen voor een maaltijd thuis.
Op 4 juni 2016 wordt een eerste ‘Meet & Eat’ georganiseerd door de werkgroep Hulp voor Vluchtelingen Aalten. Inwoners van de nabij gelegen gemeentes van het asielzoekerscentrum Groot Deunk, kunnen als gastgezin enkele vluchtelingen uit nodigen voor een gezellig etentje bij hun thuis. Een klein gebaar voor inwoners van de gemeente, een groot plezier voor de vluchtelingen. Voor beide een mooie gelegenheid om elkaars culturen beter te leren kennen.
Hoe gaat het in zijn werk? 
-Tussen 16:00 uur en 17:00 uur haalt u enkele vluchtelingen met de auto op in het asielzoekerscentrum voor een gezellige avond bij u thuis, -onder het genot van een hapje en drankje op uw kosten.
-Veel vluchtelingen vinden het ook heel leuk om samen de maaltijd voor te bereiden.
-Tips om de avond voor iedereen prettig te laten verlopen zijn te vinden op www.hulpvoorvluchtelingenaalten.nl/meet-eat
-Rond 21:00 uur of eerder brengt u de vluchtelingen weer terug in het asielzoekerscentrum.
=Aanmelden als gastgezin voor deze avond kunt u op de pagina Aanmelden ‘Meet & Eat’
U kunt bij de aanmelding aangeven hoeveel gasten u kunt en wilt ontvangen. We proberen een zo goed mogelijke match te maken, maar kunnen niet op voorhand garanderen dat dit lukt. Drie of twee dagen voor ‘Meet & Eat’, ontvangt u nog de laatste belangrijke informatie van ons via de mail voor die avond.

Deel deze inhoud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *