Kom naar de PP-meedenk-avond a.s. donderdag

3 juni – De Progressieve Partij wil graag je mening horen. En kijken of we die in voorstellen, beleid en steun kunnen omzetten. Vooral meningen die onze gemeente socialer, groener en transparanter maken. Wij proberen niet mee te doen aan het cynisme over “de” politiek.  “De” politiek bestaat nl. niet. Er zijn goede en slechte ideeen, en goede en slechte maatregelen en wetten. De Progressieve Partij probeert het goede te bereiken voor mensen die niet veel invloed, macht, geld en zekerheid hebben. En voor de zwakke waarden van de natuur, die zichzelf niet kan verdedigen. 

 

Donderdag 9 juni ben je welkom op onze maandelijkse mee-denkavond. Je vindt ons dan vanaf 20.00 uur in de voorkamer bij Schiller, Prinsenstraat 4 te Aalten. Toegang en koffie gratis. We gaan het in elk geval over drie dingen hebben. De jaarrekening en het jaarverslag over 2015. Wat is er gebeurd en wat is er niet gebeurd? Ook over de voorjaarsnota 2016: hoe varen we op dit moment, waar moet een tandje bij (bijv. duurzaamheid, groenbeleid, sociaal beleid) en wat gaat goed en slecht. Tenslotte hebben we het over het BING-rapport naar vermeende schendingen van de integriteit van de wethouders Luiten en Kok. De RTG  (rondetafelgesprek) is dan op dinsdag geweest, dus we kunnen dan ook als politieke partij en fractie vrijuit spreken en onze mening geven.

Dus: Meedenk-avond Progressieve partij Aalten-Dinxperlo op donderdag 9 juni om 20.00 uur in de voorkamer van cafe Schiller, Prinsenstraat 4 te Aalten; aanvang 20.00 uur; toegang en koffie gratis.

Deel deze inhoud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *