Kom meedenken en meepraten: 10 maart bij Schiller, Aalten

4 maart – Op donderdag 10 maart houdt de Progressieve Partij weer een “meedenk-avond”. Je kunt hier meedenken over de lokale politiek. Deze avond gaat het over de huishoudelijke hulp. Wat moeten we op korte termijn ondernemen om de rechten van werknemers en cliënten te respecteren. Zodanig dat beiden geen speelbal worden van grote organisaties met dikke managementlagen die omvallen of wethouders die voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten.
Dus: Donderdag 10 maart, 20.00 uur, Voorkamer café Schiller, Prinsenstraat 4 te Aalten: meedenkavond over de huishoudelijke hulp in gemeente Aalten.
Behalve met een meedenkavond is de Progressieve Partij actief in het informeren van jou als burger van deze gemeente. Zie de advertentie in De Band/Aalten Vooruit (plaatje) van vorige week. Je kunt ons op diverse manieren volgen: facebook: Progressieve Partij Aalten-Dinxperlo;     twitter: @PP_Aalten; website: www.progressieve-partij.nl. En wat mooi is: er staan elke week actuele berichten, nieuwtjes en ontwikkelingen op. Wil je nog gedetailleerder op de hoogte gehouden worden? Word dan lid (secretariaat@progressieve-partij.nl)  en je krijgt ELKE zondagmorgen onze email-nieuwsbrief in je mailbox met veel informatie over de raad, de lokale politiek en de activiteiten van de Progressieve partij. Altijd voor jou in de weer. De actiefste in de gemeente Aalten. Sociaal, groen en lokaal.
 

Deel deze inhoud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *