‘Ik koop een pak rijst extra bij de supermarkt, wat doe jij?’

1 november – Je verliest je baan of je hebt een financiële tegenslag. Ineens ziet je leven er heel anders uit en sta je niet meer in de rij bij de kassa met een winkelwagen vol heerlijk eten, maar bij het uitgifte punt van de voedselbank… Voor duizenden Gelderlanders is dit de realiteit. En dat worden er elk jaar meer. Daarom komt Omroep Gelderland in actie! Van 8 tot en met 19 december gaan we zoveel mogelijk levensmiddelen in zamelen voor mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank. Maar dat kunnen we niet alleen. Help je mee?!
Hoe kun je helpen?
We zoeken mensen die alleen, met hun straat, buurt of sportclub iets willen geven. We zijn blij met een pak rijst, maar dagen ook verenigingen uit om echte grote acties te organiseren. Het doel is om zo veel mogelijk levensmiddelen op te halen voor de voedselbank. ‘Samen voor de voedselbank’, zo heet de actie. Het zou toch geweldig zijn als je met je bedrijf, je dorp of je club iets kunt betekenen voor een ander!!
Van 8 tot en met 19 december verzamelen we alles bij Omroep Gelderland. Daar kun je dus je spullen brengen.  Kom nu in actie, Samen voor de voedselbank! Meer info: http://www.omroepgelderland.nl/web/show/id=1755105
 

Deel deze inhoud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *