Doen wat je zegt: opruimactie “doehierwataan”

11 maart 2014 – Na de debatavond maandag in het Aaltense gemeentehuis maakte de Progressieve Partij bekend dat zij de organisator is van de plakactie doehierwataan.nl
 De afgelopen twee weken werden in Aalten, Bredevoort en Dinxperlo posters opgehangen op leegstaande winkels en vervallen krotten (vaak met historische waarde). Op die posters staat een internetadres www.doehierwataan.nl . Op deze site staan veel voorbeelden van vervallen panden en leegstaande etalages. Daarnaast staat er een schat aan informatie op de site van voorbeelden hoe leegstaande winkels kunnen worden aangepakt en krotten verantwoord verbeterd. Bovendien verwijzingen naar veel regelingen en instanties die klaar staan met advies en raad.
Wij zijn echter sportieve en nette actievoerders. Op dinsdag 11 maart, zo hebben we aangekondigd, zijn alle etalageramen in Dinxperlo eenmalig gewassen. Vanaf nu is het weer de verantwoordelijkheid van de eigenaar.”We zijn benieuwd of de panden er beter uit gaan zien of gevuld worden”.
 

Deel deze inhoud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *