Woeste wellness-plannen bij zwembad ’t Walfort

14 september – Woensdag 12 september was er een inloopavond over de plannen bij zwembad ’t Walfort. Vervelend was dat de uitnodigingen daarvoor erg laat bij de raadsleden binnenkwamen. Gelukkig was de buurt wel tijdig ingelicht en aanwezig. Bij de overdracht van het zwembad aan de Conegroep is afgesproken dat de nieuwe eigenaar publiekstrekkende investeringen kan doen.

Hij zoekt dat in wellness- en sauna-aktiviteiten. Meer toeloop kan meer verkeersoverlast betekenen. Dus dat moet goed gepland worden. Het is van belang dat zoveel mogelijk mensen de plannen zien. 
De plannen zijn te bekijken via onderstaande bestanden. Ook kan het plan tijdens openingstijden worden ingezien in het gemeentekantoor, locatie Stationsstraat 8 in Aalten.

Reageren
Iedereen kan vóór vrijdag 20 september 2013 mondeling of (bij voorkeur) schriftelijk reageren op deze aanvraag. Uw schriftelijke reactie kunt u sturen naar burgemeester en wethouders van Aalten, Postbus 119, 7120 AC Aalten. Na september wordt het ontwerpbestemmingsplan ter inzage gelegd. Via AaltenActueel en onze website wordt dan aangekondigd wanneer dat is en hoe u kunt reageren.
Stukken zijn te downloaden via:
 
 
 

Deel deze inhoud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *