Informatieve advertentie van de Progressieve Partij

1 oktober – Woensdag verscheen onze maandelijkse info-advertentie in Aalten Vooruit en De Band. Dat doen wij om alle mensen in de gemeente te informeren. We organiseren ook een serie informatieve workshops over gemeentepolitiek. Daarover informeert de adverentie ook. Hieronder het programma.
 12 okt.: Hoe werkt een gemeente eigenlijk?
Jan Nobel, gemeentesecretaris van de gemeente Aalten.  
19 okt.: De rol van kunst, cultuur, sport en vrijwilligers in de Participatiemaatschappij
Dr. Annemieke Traag, wnd. burgemeester van Doetinchem  
26 okt.:  Het snel veranderende landschap van het sociale domein
Henk Kok, voormalig wethouder van o.a. Aalten en Arnhem. 
2 nov.: De kwaliteit van milieu en ruimte: hoe houden we het leefbaar?
John Westerdiep, adviseur milieu en ruimte en raadslid Doetinchem
De workshops worden gehouden in het nieuwe Kulturhus te Dinxperlo op 4 woensdagavonden steeds om 19.30 uur. (Veel)meer informatie in de folder die je kunt aanvragen bij secretariaat@progressieve-partij.nl of kunt downloaden op onze site.
 
In de advertentie een “spotprent” van de vaste tekenaar Henk van der Luyt: een bedankje voor de inzet van Guido Uland., met tekst:
Dinsdag 20 september was de laatste raadvergadering voor Guido Uland. Hij verlaat de raad en neemt afscheid als raadslid van de Progressieve Partij. Vooral de financiën, bestuurlijke transparantie en efficiënte bedrijfsvoering hadden zijn intresse. Hij kon zich enorm opwinden over ongelijkheid en onrechtvaardigheid. Ook via deze rubriek danken wij Guido voor zijn inbreng in onze fractie en zijn inzet voor de gemeente Aalten. Ook wensen wij hem veel succes met zijn eigen adviesbureau. Toeval of niet: in diezelfde raadvergadering kondigde ook burgemeester Berghoef zijn aftreden aan.
 

Deel deze inhoud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *