Nieuw samenwerkings-initiatief: Voor Nop

20 februari –  Vrijdagmiddag was Marian Nijman van de Progressieve Partij aanwezig bij de opening van het Ontmoetingshuis. Gevestigd in het gebouw van voorheen de Aladonschool op de Hoven . Een initiatief van de samenwerking Figulus en Estinea en Buurt aan Zet. Henk Rijks deed de officiële opening. Het was vol met mensen, die een kijkje kwamen nemen. Het gebouw is prachtig met een mooie lichtval.
Welke activiteiten zijn er in het gebouw?
De bedoeling is vooral dat mensen hier elkaar gaan ontmoeten. Heb je een idee of een wens? Kom er mee. Het is de bedoeling dat mensen met een idee dat hier gaan doen.
De kunstuitleen van Estinea;zang- en muziekgroep De Vrolijke Noot, samen koken, 3D kaarten maken, spelletjesmiddag. Die activiteiten worden al georganiseerd, maar het is een prachtige ruimte om samen iets te doen.
In de winkel “Voor Nop”, die mooie kledingrekken heeft gekregen van de Uitdaging hangt leuke kinder- en  dameskleding . Ben je ergens op uitgekeken? Ga er mee naar deze winkel en ruil het op woensdagavond of zaterdagochtend voor iets anders! ( je hoeft niet bij te betalen). Goede ontwikkeling dat instellingen onderling gaan samenwerken en hun deuren en luiken opengooien. Werk mee!
 

Deel deze inhoud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *