Doe hier wat aan! Er is soms wat gedaan

20 augustus – Herrinner je je de actie “Doe hier wat aan nog”? De ludieke actie was afkomstig van de Progressieve Partij. Twee en een half jaar na dato is er inderdaad wat gedaan!. Marian fietste rond en nam poolshoogte. Deze week weer een paar mooie voorbeelden. De komende weken meer! Kijk ook nog eens op: https://sites.google.com/site/doehierwataan/home

Marian: “Bij de vorige verkiezingen hadden we de aktie: DOE HIER WAT AAN.Elke keer als ik door het dorp fiets, zie ik weer meer positieve veranderingen. Deze keer een paar plaatjes uit Dinxperlo.

 

 

 

 

 

 

 

Een verhaal apart was onderstaand pand aan de Hogestraat te Dinxperlo (voormalig OWM-kantoor). Dat stond er leeg en onverzorgd bij in 2014. Dus hebben we daar ook de ramen beplakt met affiches “doe hier wat aan”. Tot woede van de iegenaar, de bekende vastgoedmagnaat Jan Hallen te Dinxperlo. Hij dreigde met juridische stappen en nog veel meer, maar wist niet aan wie hij die dreigementen moest richten.

11 Op maart 2014 maakten wij bekend dat het de Progressieve Partij was die achter de actie zat. En wij niet de beroerdste zijn: een schoonmaakploeg kwam gratis en voor niks de ramen van Jan wassen. Ze hadden er màànden niet zo blinkend uitgezien. 

Deel deze inhoud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *