Bijna 80 brieven de deur uit! Wilt u er ook één?

enquete-crop3 mei – Maar liefst 73 organisaties, instellingen en verenigingen hebben deze week een brief met vragenlijst van de Progressieve Partij ontvangen. Via de vragenlijst kunnen zij aangeven waar de komende vier jaren het accent in de gemeente op gelegd moet worden.
“En dan gaat het om echte keuzes”, volgens fractievoorzitter Joop Wikkerink. “De bezuinigingen, kortingen en schrappen van voorzieningen vanuit Den Haag zijn de komende jaren zo enorm, dat realiseert zich bijna niemand”.

“Dus het gaat niet meer om mooie wensenlijstje maar puur om rechtvaardige verdeling van de schaarste. En dan hopen wij dat iedereen beseft dat de sterkste schouders de zwaarste lasten moeten dragen. Nog meer dan nu het geval is. Het gaat domweg over de vraag of er nog huishoudelijke hulp, dagbesteding of beschut werk is voor mensen die niet meer zo goed kunnen meekomen. Het gaat om de vraag of er voor onze kleinkinderen nog frisse lucht en natuur is. Daarvoor vragen wij een hogere bijdrage aan wie het kan betalen. In ruil daarvoor willen wij voor de mensen meer zeggenschap, meer eigen verantwoordelijkheid en een slagvaardige ondernemende overheid”.
Hieronder staan brief en vragenlijst. Mocht uw organisatie of vereniging geen brief ontvangen hebben, dan kunt u ook via onderstaande links de vragenlijst invullen.

 

Brief aan organisaties en verenigingen

Vragenlijst

Deel deze inhoud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *