Raadsleden

De Progressieve Partij voor Aalten en Dinxperlo bezet op dit moment drie (van de eenentwintig) zetels in de Aaltense raad.

1 Joop Wikkerink
Joop Wikkerink

Sen. Beleidsadviseur Arbeidsmarkt, Werk en Ondernemerschap bij de gemeente Hengelo. Woont met plezier in historische kern Bredevoort. Volleybalt en fietst recreatief. Lid GroenLinks. Wil al zijn gedrevenheid, creativiteit, kennis en ervaring inzetten voor een socialer en groenere gemeente.

2 Gerrit Migchelbrink
Joop Wikkerink

Al 20 jaar werkzaam bij klein aannemersbedrijf in Aalten. Getrouwd met Wilma, 2 studerende kinderen. Hobby’s: moutainbiken, vlindertellingen, livemuziek. Houdt zich als raadslid vooral bezig met ruimtelijke ordening en milieu. Lid GroenLinks en van de Progressieve Partij omdat zwakkeren en minderheden in de gemeente meer aandacht moeten krijgen.

3 Guido Uland
Joop Wikkerink

Werkzaam als adviseur bij de overheid. Ziet daar regelmatig mooie initiatieven die in Aalten (nog) niet toegepast worden. Hecht aan goede omgang met burgers, samenwerking met partners en regio. Wil meer aandacht voor (kleine) verenigingen als cement van de samenleving. Lid van D66. Wil graag zijn praktijkervaring inzetten voor de Progressieve Partij en voor de gemeente.

Fractieondersteuning

Geeske Lammers, Marian Nijman, Stef Olmer, Aad Bannink, Joop Albers, Gerrit Schreurs en Gerrit Stronks zijn allen plaatsvervangend lid in de diverse rondetafelgesprekken

Deel deze inhoud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *