Open dagen genoeg! Duimelot,Bouw,Aladna

1 juni – In deze tijd van het jaar hoeft men zich niet te vervelen. Open dagen, manifestaties, demonstraties en jubilea genoeg. Een kleine greep uit deze week:
Peuterspeelzaal Duimelot
Zaterdagmorgen was er de opening van de vernieuwde en opgeknapte locatie van peuterspeelzaal Duimelot. Om 10 uur sprak wethouders Rijks de vele aanwezigen toe, waarna iedereen onder het genot van koffie of een hapje en drankje vrij binnen en buiten kon rondkijken. Vooral het buitenterrein was mooi en uitdagend ingericht met een grote tuin omringd door grote struiken.

Een heerlijke plaats voor de kinderen om te spelen. Op dit moment maken 130 kinderen van deze locatie gebruik. De kosten zijn afhankelijk van het inkomen van de ouders. Vele ouders en kinderen waren aanwezig en het was gezellig druk.

Open dag bouw
Zaterdag 1 juni was het de dag van de bouw, een dag waarop bouwbedrijven hun deuren openzetten voor het publiek. In Aalten kon men o.a. het project Hofstraat bekijken, een bouwproject met een lange geschiedenis. Mensen van Rotsbouw en ontwikkelaar TPN waren aanwezig om mensen te woord te staan. Het oude monumentale gedeelte is volop in de renovatie en de nieuwbouw op het achterterrein schiet ook al aardig op. De appartementen in de nieuwbouw zijn allemaal al weg, verhuurd aan De Lichtenvoorde voor mensen met een beperking. Aan de voorzijde zijn nog drie appartementen te koop in het oude kantoorgedeelte. Ook het kantoorgedeelte staat nog te huur. Een prachtige locatie in het centrum, goed bereikbaar en veel parkeerplaatsen op eigen terrein.

Jubileum Aladna.FM
Even namens de Progressieve Partij de felicitaties overgebracht op een koud, winderig maar wel muzikaal Marktplein aan de mensen van de lokale omroep. Ze hadden een mooi en vol programma opgezet, ook samen met bijv. AVA en andere verengingen: zo moet samenwerken!. Klappers en trekkers waren de gepimpte auto’s: ongelooflijk wat sommige mensen er van maken en hoe ze boel kunnen laten glimmen, tot de motor toe.

Deel deze inhoud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *