Login

Welkom op de website van de Progressieve Partij Aalten Bredevoort Dinxperlo en Buurtschappen

HomeVoorpaginaProgressieve Partij wil inwoners nog meer betrekken.

Progressieve Partij wil inwoners nog meer betrekken.

Aalten, 19 juni 2021 – De Progressieve Partij start de voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Bij die voorbereidingen willen de progressieven zoveel mogelijk inwoners betrekken. Zo voert men tot na de zomer een actie om meer geïnteresseerden bij de lijst te betrekken. In 2018 had de PP 32 kandidaten;men wil nu weer een lijst van minimaal 30 mensen.
“We zoeken ook vooral jonge mensen die ernst maken met de klimaatcrisis en ook echt wat willen doen. En verder willen we mensen trekken die zich zorgen maken over de groter wordende verschillen in Nederland: inkomen, gezondheid, wonen enz.”, volgens de voorzitter Gerrit Stronks.
 
“Nu staat de Progressieve Partij natuurlijk bekend om haar enorm intensieve informatiecampagnes”, volgens huidig fracttievoorzitter Guido Uland. “Wij komen niet alleen rond de verkiezingen bij de mensen maar de hele periode van vier jaar door. Wekelijkse nieuwsberichten in de email, op sociale media en de website. Veel acties rond betaalbaar wonen, klimaat en sociale rechtvaardigheid en bestaanszekerheid”. “Maar toch zullen wij natuurlijk ook ons in de campagne moeten laten zien. Die is al goed begonnen: we hebben een schrijfgroep van maar liefst 8 mensen voor ons programma; een campagneteam, een kandidatencommissie en een pr.--team. De eerste actie was een breed verspreide e-mail naar niet-leden of men mensen weet die de groene en sociale idealen van de Progressieve Partij willen helpen verwezenlijken”
 
.Huidig wethouder Joop Wikkerink: “Ook ik vind –net zoals het hele college- het bijzonder belangrijk dat onze inwoners geïnformeerd blijven, dat feiten het van fictie winnen, dat de info compleet is. Daarom maak ik daar als wethouder erg veel werk van: een veertiendaagse weblog, een tweewekelijkse podcast en een “meningenetwerk” van betrokken inwoners
Het is geen geheim dat ik graag nog vier jaar mijn werk in het sociaal domein wil doorzetten. Ook samen met de huidig wethouder voor Jeugd en Sport. We zijn er  voor de mensen die het moeilijk hebben, weinig bestaanszekerheid, zich afhankelijk voelen. We zijn we al goed op weg om de gemeentelijk zorg, werk en inkomen in goede handen te houden. De komende periode zal ook veel aandacht uit moeten gaan naar gezondheid en preventie. Ik heb een mooi regionaal netwerk opgebouwd en wil daar alles voor de gemeente Aalten en de regio en haar inwoners uithalen.
 
Afgelopen zondag bezochten raadslid Bert Weevers en wethouder Joop Wikkerink het bedrijf waar Gerrit Migchelbrink werzaam is Oosthuis Bouw. Er worden daan innovatieve, houten, prefab huizen gemaakt, ook erg geschikt als tijdelijke mantelzorgwoning.
 
 

Aanbevolen links

v2Aanbevolen links 0307-2013

DJI 0012

PP web inpl vakantie

Twitter

Zoeken

Kom in actie! Doe mee!

Minipoll

Gemeente, waterschap en boeren spuiten met RoundUp. Wat vind jij?

Onmiddellijk stoppen - 54.5%
Ze mogen doorgaan totdat het verboden is - 18.2%
Dat beetje gif is niet schadelijk - 27.3%

Aantal stemmen: 11
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: 26 mei 2016 - 20:02

Volg ons op Facebook

Free business joomla templates