Login

Welkom op de website van de Progressieve Partij Aalten Bredevoort Dinxperlo en Buurtschappen

HomeVoorpaginaWe kunnen weer vooruitkijken! Doe je mee?

We kunnen weer vooruitkijken! Doe je mee?

20 juni - Aan het begin van de zomer stuurde onze wethouder Joop Wikkerink naar een groot aantal mensen in zijn netwerk de volgende email:
 
"Wij hebben vanuit de Progressieve Partij  Aalten-Dinxperlo wel contact met je gehad.Vandaar deze mail. Ad random uuit mijn adresboek in bcc. Hopelijk zie je dit niet als spam of stalken maar wil je even het onderstaande verzoek lezen. Op 16 maart 2022 zijn er weer verkiezingen voor de gemeenteraad. De Progressieve Partij wil weer meedoen met als belangrijkste opgave te werken aan een groene, een sociale en een open gemeente. In de afgelopen vier jaar hebben we stappen kunnen zetten op het gebied van klimaat, bestaanszekerheid en gezondheidsbeleid.
We hebben mensen nodig die het werk willen doen in en buiten de gemeenteraad. Het liefst ook jonge mensen die de ernst van de klimaatcrisis zien en er wat aan willen doen. Of mensen die zich zorgen maken over de groeiende ongelijkheid. De eerste opgave is voldoende mensen  op de verkiezingslijst.
Je zou ons erg helpen als je minimaal twee namen uit de gemeente Aalten zou kunnen doorgeven,waarvan jij denkt dat ze misschien wel op onze verkiezingslijst  willen staan. Dan gaan wij als bestuur en fractie bekijken of we ze gaan benaderen."
Met  vriendelijke groet,
 
Joop Wikkerink

Aanbevolen links

v2Aanbevolen links 0307-2013

DJI 0012

PP web inpl vakantie

Twitter

Zoeken

Kom in actie! Doe mee!

Minipoll

Gemeente, waterschap en boeren spuiten met RoundUp. Wat vind jij?

Onmiddellijk stoppen - 54.5%
Ze mogen doorgaan totdat het verboden is - 18.2%
Dat beetje gif is niet schadelijk - 27.3%

Aantal stemmen: 11
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: 26 mei 2016 - 20:02

Volg ons op Facebook

Free business joomla templates