Login

Welkom op de website van de Progressieve Partij Aalten Bredevoort Dinxperlo en Buurtschappen

HomeVoorpaginaEerste zomerexcursie naar Vragenderveen

Eerste zomerexcursie naar Vragenderveen

10 juli - Zomeravond fiets-excursies PP weer van start. De Progressieve Partij blijft actief, ook tijdens het zgn. “zomerreces”. Op twee woensdagavonden in juli en twee in augustus met fiets-excursies naar interessante bestemmingen . De eerste in de serie van vier gaat naar het Vragenderveen onder leiding van gids Theo Bauhuis. Bijzondere flora en fauna, de gevolgen van droogte en maatregelen daartegen komen aan de orde. Ook aandacht voor lokale maatregelen en acties voor behoud van het veen. 
De eerste fiets-excursie van 2020 van de PP is op woensdag 22 juli. Vanwege de afstand en het licht fietsen we al om 18.30 uur weg van de Markt in Aalten. De start van de wandeling is bij de schuilhut aan de Maneschijnweg. Het spijt de organisatie ontzettend dat de route niet geschikt is voor mensen in rolstoelen of anderszins beperkingen bij het lopen.   
Bij de start, onderweg en in het veen houden wij ons aan de RIVM-maatregelen. Vandaar dat opgave gewenst is vòòr 18 juli a.s. op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  De groepen zijn beperkt, dus bij veel opgaven worden  meerdere gidsen ingezet. De kosten (een bijdrage voor de organisatie die het veen onderhoudt) bedragen € 5,--. De Progressieve Partij vraagt deelnemers een eigen bijdrage van € 2,50 p.p. Contant of via een “tikkie” af te rekenen. 
De volgende fietsexcursies staan gepland op de woensdagavonden 29 juli en 5 en 12 augustus met als thema o.m. dialect, droogte, biologisch en natuurinclusief boeren.  Houd hiervoor de media in de gaten.
 
De foto’s zijn afkomstig van de website vragenderveen.nl
 

Aanbevolen links

v2Aanbevolen links 0307-2013

DJI 0012

PP web inpl vakantie

Twitter

Zoeken

Kom in actie! Doe mee!

Minipoll

Gemeente, waterschap en boeren spuiten met RoundUp. Wat vind jij?

Onmiddellijk stoppen - 54.5%
Ze mogen doorgaan totdat het verboden is - 18.2%
Dat beetje gif is niet schadelijk - 27.3%

Aantal stemmen: 11
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: 26 mei 2016 - 20:02

Volg ons op Facebook

Free business joomla templates