Login

Welkom op de website van de Progressieve Partij Aalten Bredevoort Dinxperlo en Buurtschappen

HomeVoorpaginaEerste openbare terras-avond na corona

Eerste openbare terras-avond na corona

27 juni - Hoe wil je wonen in Aalten?
Aalten - De fractie van de Progressieve Partij organiseert weer een openbare terrasavond. Op woensdag 1 juli om 20.00 uur op het terras van het Kulturhus te Lintelo. Met een interessant gesprek over de vraag “hoe wil je wonen in Aalten?”.  Het gaat om duurzaamheid, betaalbaarheid en kwaliteit.  Er komen drie visies aan de orde.  Architect Rinke ter Haar geeft zijn visie op architectonische kwaliteit.  Timmerman en ex-raadslid Gerrit Migchelbrink vertelt over de houten chalets (tiny houses) die het bedrijf waar hij werkt maakt. En er komt een fan van “Krasse Knarrenhof”, een project van geclusterde woningen waar ouderen (en soms jongeren) elkaar helpen bij de zorg.  Wat zijn de mogelijkheden in de gemeente Aalten?  Hoe zit het met de betaalbaarheid.? Kunnen jongeren eigenlijk nog wel zelfstandig wonen? 
“We zijn blij dat we weer aan de gang kunnen met onze openbare bijeenkomsten”, zegt Guido Uland, fractievoorzitter van de Progressieve Partij. “We hopen zo ideeën vanuit de bevolking te verzamelen die we in de raad kunnen doorgeven”.  De Progressieve Partij luistert graag naar meningen en opvattingen vanuit de samenleving. In het komende zomerseizoen organiseren de progressieven ook weer een aantal fietsexcursies naar leerzame doelen in het buitengebied.
In verband met RIVM-richtlijnen is opgave voor woensdagmorgen gewenst bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Toegang en koffie/thee zijn gratis.
 

Aanbevolen links

v2Aanbevolen links 0307-2013

DJI 0012

PP web inpl vakantie

Twitter

Zoeken

Kom in actie! Doe mee!

Minipoll

Gemeente, waterschap en boeren spuiten met RoundUp. Wat vind jij?

Onmiddellijk stoppen - 54.5%
Ze mogen doorgaan totdat het verboden is - 18.2%
Dat beetje gif is niet schadelijk - 27.3%

Aantal stemmen: 11
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: 26 mei 2016 - 20:02

Volg ons op Facebook

Free business joomla templates