Login

Welkom op de website van de Progressieve Partij Aalten Bredevoort Dinxperlo en Buurtschappen

HomeVoorpaginaProgressieve Partij steunt lokale media

Progressieve Partij steunt lokale media

6 juni - Dinxperlo, de Progressieve Partij heeft als non-profit-organisatie toch besloten de lokale media te steunen. Door de coronacrisis hebben de lokale kranten minder advertentie-inkomsten. Ze  vervullen een belangrijke rol in de nieuwsvoorziening. 
Volgens de Progressieve Partij betekent dit een grote hap uit hun budget, maar “wij vinden het ook van groot belang dat wij als partij de bevolking informeren en verantwoording afleggen”, aldus Guido Uland, fractievoorzitter.
Voorlopig komen er in de komende weken enkele advertenties in De Band met nieuws voor Dinxperlo e.o. en enkele in Aalten Vooruit voor de kern Aalten, Bredevoort en omstreken. 
 
Pietje Progressief
Pietje Progressief, het alter ego van striptekenaar Henk van der Luijt duikt in de komende advertentie op op het vernieuwde Prins Clausplein in het centrum van Dinxperlo. PP heeft al veel geluisterd naar bevolking, winkeliers en klanten in terrasavonden en hoorzittingen. De progressieven pleiten voor een autovrij Prins Clausplein met groen, terrasjes en evenmenten, een gezellig plein. Pietje P. nam er al vast even een kijkje. Pietje is een koddig stripfiguurtje dat, meestal vergezeld van zijn trouwe viervoeter commentaar geeft op de actuele lokale politiek. Hij siert al meer dan 30 jaar de uitgaven van de Progressieve Partij en voorgangers. Hij wil graag de inwoners bij hun eigen gemeente betrokken houden.
 

Aanbevolen links

v2Aanbevolen links 0307-2013

DJI 0012

PP web inpl vakantie

Twitter

Zoeken

Kom in actie! Doe mee!

Minipoll

Gemeente, waterschap en boeren spuiten met RoundUp. Wat vind jij?

Onmiddellijk stoppen - 54.5%
Ze mogen doorgaan totdat het verboden is - 18.2%
Dat beetje gif is niet schadelijk - 27.3%

Aantal stemmen: 11
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: 26 mei 2016 - 20:02

Volg ons op Facebook

Free business joomla templates