Login

Welkom op de website van de Progressieve Partij Aalten Bredevoort Dinxperlo en Buurtschappen

HomeVoorpaginaAFM Hulpweek: sterk staaltje naoberschap

AFM Hulpweek: sterk staaltje naoberschap

30 december - Op maandag 16 december was het zo ver, de 4e AFM Hulp Week ging van start. Dit jaar stond het naast het ophalen van geld voor het goede doel, vooral ook in het teken van wensen vervullen. 
Wethouder Joop Wikkerink mocht de hulpweek openen en deed dit met een mooie toespraak over Noaberschap. 
 
Hierna was het tijd voor actie! Vele wensen werden vervuld. Denk hierbij aan een fiets voor iemand die deze nodig heeft maar er geen geld voor heeft, een matras voor een persoon die al jaren niet (goed) kan slapen en alle matrassen zo’n beetje heeft uitgeprobeerd, een schutting in de tuin, een wellnessdagje en ga zo maar door. De meest uiteenlopende wensen kwamen binnen. Met een team enthousiaste vrijwilligers ging AFM hiermee aan de slag. 
Ook werden er boodschappenpakketten uitgedeeld aan mensen die niet veel te besteden hebben en dit goed kunnen gebruiken. Er waren fantastische reacties, emotionele verhalen maar bovenal veel dankbaarheid. 
 
De donderdagavond stond in het teken van de Gemeente Top 25. Dit is een lijst (een top 25 dus) die is samengesteld door de raadsleden, fractievolgers en het college. Net als vorig jaar werd dit een lijst waar je alle soorten muziek in kon vinden. Neem bijvoorbeeld het harde Rage Against The Machine, afgewisseld door het zachte nummer van Katie Melua. En wat dacht je van ons eigen dialect, gezongen door Bokkers en Normaal. Natuurlijk konden de volgende grote namen ook niet ontbreken: U2, David Bowie, Rolling Stones en Within Temptation. Allemaal prachtige nummers, maar niet de nummer 1. Welke dit dan wel was? Net als vorig jaar, prachtig gezongen met een nog mooiere boodschap: Imagine, van John Lennon.
 
Zondagavond werd de hulpweek afgesloten met een opbrengst van maar liefst 26.094,74 euro! Wat een bedrag. Wij zijn trots op de vele vrijwilligers van AFM en alle mensen die hier aan mee hebben gewerkt. Keep up the good work! 
 
Of zoals John Lennon zou zeggen:
 
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Aanbevolen links

v2Aanbevolen links 0307-2013

DJI 0012

PP web inpl vakantie

Twitter

Zoeken

Kom in actie! Doe mee!

Minipoll

Gemeente, waterschap en boeren spuiten met RoundUp. Wat vind jij?

Onmiddellijk stoppen - 54.5%
Ze mogen doorgaan totdat het verboden is - 18.2%
Dat beetje gif is niet schadelijk - 27.3%

Aantal stemmen: 11
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: 26 mei 2016 - 20:02

Volg ons op Facebook

Free business joomla templates