Login

Welkom op de website van de Progressieve Partij Aalten Bredevoort Dinxperlo en Buurtschappen

HomeVoorpaginaDenk en praat je mee met de Progressieve Partij?

Denk en praat je mee met de Progressieve Partij?

7 december - De Progressieve Partij wil graag in gesprek met de inwoners van de gemeente Aalten. Dat doen wij door maandelijks een "meedenk-avond" te organiseren in Aalten of Dinxperlo. Deze "meedenk-avonden" gaan in op de actualiteit en worden georganiseerd door de fractie. Daarnaast hebben we zo om de paar maand een "programma-avond". Die programma-avonden, georganiseerd door bestuur en fractie gaan altijd over een actueel politiek thema wat bij ons als Progressieve Partij past. Veel avonden over duurzaamheid, energietransitie. maar ook over lokale democratie, over meedoen, participatie. En natuurlijk over het sociaal domein. Zo hebben we al een paar keer drukbezochte bijeenkomsten over het centrumplan Dinxperlo georganiseerd. En een bijeenkomst over de "energiemix". 

Dinsdag 10 december om 20.00 uur ben je welkom om mee te denken over de agenda van de raad van 17 december. De toekomst van de brandweer in Aalten en Dinxperlo is aan de orde. Wij zijn bang dat verdergaande reorganisatie leidt tot minder vrijwilligers en dus langere uitruktijden. Ook komt aan de orde de open brief  die de raad heeft opgesteld naar aanleiding van berichten over sluiting van de afdeling verloskunde en kindergeneeskunde van het SKB te Winterswijk. Tenslotte wordt de zgn. Najaarsnota besproken, dat is de stand van zaken van het begrotingsjaar 2019. Liggen we op koers met ons beleid, de inkomsten en de uitgaven?

Je bent hartelijk uitgenodigd om mee te denken (en te praten) op dinsdag 10 december vanaf 20.00 uur in de voorkamer van café-rest. Schiller, Prinsenstraat 4 te Aalten. Toegang en koffie gratis.

Foto: Leden van de vrijwillige brandweer kijken zorgelijk tijdens het Ronde Tafelgesprek

Aanbevolen links

v2Aanbevolen links 0307-2013

DJI 0012

PP web inpl vakantie

Twitter

Zoeken

Kom in actie! Doe mee!

Minipoll

Gemeente, waterschap en boeren spuiten met RoundUp. Wat vind jij?

Onmiddellijk stoppen - 54.5%
Ze mogen doorgaan totdat het verboden is - 18.2%
Dat beetje gif is niet schadelijk - 27.3%

Aantal stemmen: 11
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: 26 mei 2016 - 20:02

Volg ons op Facebook

Free business joomla templates