Login

Welkom op de website van de Progressieve Partij Aalten Bredevoort Dinxperlo en Buurtschappen

HomeVoorpaginaZomerprogramma met terrasavonden en excursies

Zomerprogramma met terrasavonden en excursies

20 juli - De Progressieve Partij zit ondanks het reces deze zomer niet stil. Ze blijft aandacht vragen voor ontwikkelingen en uitdagingen in de lokale politiek. Maar deze zomer op een wat luchtige manier. Met zgn. terras-avonden en fietsexcursies. Zo willen de progressieven belangrijke onderwerpen illustreren voor thuisblijvers en vakantiegangers. Het programma is niet politiek van aard, dus iedereen is welkom.  De bestemming is grotendeels Dinxperlo.  De activiteiten vinden meestal plaats op de woensdagavond. Met één uitzondering: de excursie naar de waterzuivering in Dinxperlo op 16 augustus.
Terrasavonden
Omdat er warm weer voorspeld wordt begint men woensdag 24 juli met een luchtige, vrijblijvende terrasavond bij Schiller in Aalten, een week later gevolgd door een fietstocht door paden van ’t Karrespoor door De Heurne naar Dinxperlo, waar twee cultuurverbinders op het terras van het  Kulturhus van hun ervaringen en werk vertellen. De week erop voert de fietstocht langs “greune grenzen” naar het Grenslandmuseum met op het terras tevens aandacht voor het werk van de Grenzhoppers. 
Excursies
Op vrijdag 16 augustus  gaan de deuren van de RioolwaterZuiveringsinstallatie in Dinxperlo open. Dit is een zeer gevanceerde zuivering met veel duurzame oplossingen. Vanwege de werktijden van de medewerkers is deze excursie aan het eind van de middag gepland. Vertrek per fiets vanaf de Markt in Aalten om 15.00 uur. Het excursieprogramma wordt afgesloten met een bezoek aan de Ned. Bijenhoudersvereniging op woensdagavond 21 augustus. 
 

Aanbevolen links

v2Aanbevolen links 0307-2013

DJI 0012

PP web inpl vakantie

Twitter

Zoeken

Kom in actie! Doe mee!

Minipoll

Gemeente, waterschap en boeren spuiten met RoundUp. Wat vind jij?

Onmiddellijk stoppen - 54.5%
Ze mogen doorgaan totdat het verboden is - 18.2%
Dat beetje gif is niet schadelijk - 27.3%

Aantal stemmen: 11
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: 26 mei 2016 - 20:02

Volg ons op Facebook

Free business joomla templates