Login

Welkom op de website van de Progressieve Partij Aalten Bredevoort Dinxperlo en Buurtschappen

HomeVoorpaginaPP-rapport energiemix aangeboden aan wethouder

PP-rapport energiemix aangeboden aan wethouder

12 juli - Zoals u vast nog weet hebben we op 16 mei een avond gehouden over de energietransitie. Het werd een interactieve avond waarin de mensen in groepjes aan het werk gingen om een mooie energiemix voor de gemeente Aalten te maken. 
Gemeenteraadslid Bert Weevers heeft veel van zijn eigen energie hierin gestopt en de bevindingen van die avond in een mooi rapport verwerkt.
 
Afgelopen week, op dinsdag 9 juli, werd dit rapport aangeboden aan de wethouder duuzaamheid: Martin Veldhuizen. Onder toeziend oog van wat partijgenoten en toegestroomde pers overhandigde Bert “zijn” rapport (dat mag wel even gezegd worden, na alle tijd die hij eraan heeft besteed) aan de wethouder. 
Dhr. Veldhuizen nam het rapport met enthousiasme in ontvangst. Hij sprak daarbij een paar mooie woorden en beloofde om met ons rapport aan de slag te gaan. De duurzaamheidsnota zit eraan te komen en hij liet al doorschemeren dat de bevindingen uit ons rapport daar zeker in gebruikt gaan worden. 
Hierna was het nog even tijd om de pers te woord te staan. Hierbij heeft Bert benadrukt dat we als partij duurzaamheid en energietransitie heel erg belangrijk vinden. Maar ook vinden we dat iedereen hieraan moet kunnen meedoen, ongeacht de hoogte van je inkomen. We zullen ons daar dan ook zeker hard voor maken de komende tijd.
 

Aanbevolen links

v2Aanbevolen links 0307-2013

DJI 0012

PP web inpl vakantie

Twitter

Zoeken

Kom in actie! Doe mee!

Minipoll

Gemeente, waterschap en boeren spuiten met RoundUp. Wat vind jij?

Onmiddellijk stoppen - 54.5%
Ze mogen doorgaan totdat het verboden is - 18.2%
Dat beetje gif is niet schadelijk - 27.3%

Aantal stemmen: 11
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: 26 mei 2016 - 20:02

Volg ons op Facebook

Free business joomla templates