Login

Welkom op de website van de Progressieve Partij Aalten Bredevoort Dinxperlo en Buurtschappen

HomeVoorpaginaCommunicatie grootste probleem bij Glasvezel Buitenaf

Communicatie grootste probleem bij Glasvezel Buitenaf

19 april - Raadslid Guido Uland opende een meldpunt voor klachten ten aanzien van de aanleg van glasvezel in het buitengebied. Mede ook op grond van eigen ervaringen was hij benieuwd of dit alleen in zijn directe omgeving een probleem was of breder.  Er hebben 14 mensen schriftelijk (via email) gereageerd en een aantal mondeling. Het grootste probleem wat naar voren komt is de communicatie rondom het aanlegproces. Daarnaast de interne communicatie tussen degene die de aanleg in de grond moet doen en in het huis. 
 
Planning
Volgens planning zou alles gereed moeten zijn. Deze link is gekopieerd op 14 april 2019. https://www.glasvezelbuitenaf.nl/deelgebied/aalten-en-oost-gelre/aanleg/planning/
De laatste week dat Aalten/Heurne in de planning stond was week 15. Helaas is het wachten voor de mensen die ons hebben benaderd nog niet voorbij.
 
In de tussentijd is er een afspraak met  Glasvezel Buitenaf gepland. In de raadvergadering van 16 april heeft Guido Uland de lijst met (geanonimiseerde) klachten aan de raad overhandigd. Tevens heeft hij gevraagd of wethouder Ted Kok, als verantwoordelijke  mee wilde gaan naar het gesprek met de organisatie Glasvezel Buitenaf. Daartoe was de wethouder bereid. Inmiddels heeft het gesprek plaatsgevonden in een goede sfeer. Glasvezel Buitenaf heeft aangegeven zo snel mogelijk de genoemde klachten op te lossen, voorzover ze voor hun verantwoordelijkheid komen. 

Aanbevolen links

v2Aanbevolen links 0307-2013

DJI 0012

PP web inpl vakantie

Twitter

Zoeken

Kom in actie! Doe mee!

Minipoll

Gemeente, waterschap en boeren spuiten met RoundUp. Wat vind jij?

Onmiddellijk stoppen - 54.5%
Ze mogen doorgaan totdat het verboden is - 18.2%
Dat beetje gif is niet schadelijk - 27.3%

Aantal stemmen: 11
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: 26 mei 2016 - 20:02

Volg ons op Facebook

Free business joomla templates