Login

Welkom op de website van de Progressieve Partij Aalten Bredevoort Dinxperlo en Buurtschappen

HomeVoorpaginaNieuw folder met steun voor minima is uit!

Nieuw folder met steun voor minima is uit!

27 januari - Voor inwoners met een laag inkomen heeft gemeente Aalten regelingen getroffen. Afhankelijk van de samenstelling van uw gezin, uw leeftijd, hoe lang u al een laag inkomen heeft en uw kosten, kunt u vergoedingen of toeslagen aanvragen bij de gemeente.
Meestal kijken we ook naar uw vermogen; geld op de bank, een auto of waardevolle spullen. Soms telt ook een eigen huis mee als vermogen. De normbedragen zijn aangepast aan 2019, de regelingen zelf zijn gelijk gebleven.
Draagkracht
Als uw inkomen hoger is dan de voor een regeling vastgestelde inkomensgrens, kunt u toch in aanmerking komen voor een tegemoetkoming als u hoge kosten heeft. Hiervoor maken we een zogenoemde draagkrachtberekening. Uit die berekening blijkt of u in aanmerking komt voor gedeeltelijke vergoeding van de kosten.
 
De folder ‘Financiële regelingen en voorzieningen in 2019’ is beschikbaar op www.aalten.nl/smallebeurs. Heeft u na het lezen van deze folder vragen? Bent u benieuwd of u voor een of meerdere regelingen in aanmerking komt? Neem dan contact op met de gemeente.
 

Aanbevolen links

v2Aanbevolen links 0307-2013

DJI 0012

PP web inpl vakantie

Twitter

Zoeken

Kom in actie! Doe mee!

Minipoll

Gemeente, waterschap en boeren spuiten met RoundUp. Wat vind jij?

Onmiddellijk stoppen - 54.5%
Ze mogen doorgaan totdat het verboden is - 18.2%
Dat beetje gif is niet schadelijk - 27.3%

Aantal stemmen: 11
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: 26 mei 2016 - 20:02

Volg ons op Facebook

Free business joomla templates