Login

Welkom op de website van de Progressieve Partij Aalten Bredevoort Dinxperlo en Buurtschappen

HomeVoorpaginaNieuwe gemeentesecretaris/directeur benoemd

Nieuwe gemeentesecretaris/directeur benoemd

Burgemeester en wethouders van de gemeente Aalten hebben mevrouw drs. A.J.M. (Annemieke) Gildhuis benoemd tot gemeentesecretaris/algemeen directeur van de gemeente Aalten.  Mevrouw Gildhuis start met ingang van 15 april 2019.
Momenteel is Annemieke Gildhuis Lid Raad van Bestuur van Active Health Group en directeur van de werkmaatschappij CS Works Employability in Barneveld. Daarvoor was zij 7 jaar directeur van de Sociale Dienst Oost Achterhoek.
Annemieke Gildhuis: “Ik ben verheugd dat de gemeente Aalten in mij de geschikte kandidaat ziet voor de functie van gemeentesecretaris/algemeen directeur. Ik kijk erg uit naar de samenwerking en heb veel zin om aan de slag te gaan in en voor de gemeente Aalten.”
De gemeentesecretaris is de eerste adviseur van het college en tevens directeur van de ambtelijke organisatie. Dat betekent dat de gemeenteraad geen directe lijn heeft met de secretaris. Secretaris is ook veel meer dan de vroegere "schrijver". Het is echt de spil van de organisatie. Maar ook eerste adviseur van het college. De secretaris bepaalt uiteindelijk welke besluiten het college (en daarna de raad) voorgelegd krijgt. De fractie van  de Progressieve Partij wenst Annemieke veel succes.
 
 

Aanbevolen links

v2Aanbevolen links 0307-2013

DJI 0012

PP web inpl vakantie

Twitter

Zoeken

Kom in actie! Doe mee!

Minipoll

Gemeente, waterschap en boeren spuiten met RoundUp. Wat vind jij?

Onmiddellijk stoppen - 54.5%
Ze mogen doorgaan totdat het verboden is - 18.2%
Dat beetje gif is niet schadelijk - 27.3%

Aantal stemmen: 11
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: 26 mei 2016 - 20:02

Volg ons op Facebook

Free business joomla templates