Login

Welkom op de website van de Progressieve Partij Aalten Bredevoort Dinxperlo en Buurtschappen

HomeVoorpaginaGemeente-top 25 bij radio AFM/Hulpweek

Gemeente-top 25 bij radio AFM/Hulpweek

14 december - Binnen de gemeenteraad is het initiatief ontstaan om de AFM/Hulpweek 2018 te steunen. En wel door een Gemeente-top 25 samen te stellen. Een beetje à la de top 150 van de Tweede Kamer. Een leuke en verrassende lijst. De top 150 kun je hier vinden: https://eenvandaag.avrotros.nl/item/dit-is-de-favoriete-muziek-van-de-tweede-kamer/. En natuurlijk kent iedereen  de top 2000, die elk jaar op Radio 2 wordt uitgezonden. 
Er is  contact gelegd met AFM en zij zijn erg enthousiast! 
Zij willen in de Hulpweek 2018 de Gemeente Top 25 uitzenden op woensdag 19 december  (‘s middags). Leo den Hartogh van AFM/Aladana zal behulpzaam zijn met het samenstellen van de lijst.
HOE WERKTE HET? 
1. Raadsleden, collegeleden en leden van de griffie  konden hun favoriete top 5 opsturen naar raadslid Esther Diepenbroek. Als men het leuk vond om een toelichting te geven over waarom men voor een nummer kiest, kan dat.
2. De nummers die meerdere keren genoemd worden komen in volgorde in de Top
25. Uiteraard het vaakst genoemde nummer op 1.
3. Uit de nummers die slechts één keer genoemd worden wordt de lijst verder samengesteld, rekening houdend met allerlei muziekstijlen.
4. Omdat we hiermee de Hulpweek 2018 willen helpen hebben we het volgende bedacht:
Degene(n) die op de nummer 1 hit gestemd hebben doneren 25 euro, degene(n) die op de nummer 2 hit gestemd hebben doneren 24 euro enz. (Aflopend dus.)
Let op: We willen natuurlijk niet dat iemand  ruim 100 euro moet gaan betalen omdat iemands  top 5 toevallig ook de Top 5 van de hele lijst is, dus men betaalt ALLEEN voor de HOOGST GENOTEERDE hit.
Luister dus op woensdagmiddag 19 december naar radio AFM/Aladna naar de Gemeente top 25: Presentatie Leo den  Hartogh;  Gast: Esther Diepenbroek (raadslid Progressieve Partij)
 

Aanbevolen links

v2Aanbevolen links 0307-2013

DJI 0012

PP web inpl vakantie

Twitter

Zoeken

Kom in actie! Doe mee!

Minipoll

Gemeente, waterschap en boeren spuiten met RoundUp. Wat vind jij?

Onmiddellijk stoppen - 54.5%
Ze mogen doorgaan totdat het verboden is - 18.2%
Dat beetje gif is niet schadelijk - 27.3%

Aantal stemmen: 11
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: 26 mei 2016 - 20:02

Volg ons op Facebook

Free business joomla templates