Login

Welkom op de website van de Progressieve Partij Aalten Bredevoort Dinxperlo en Buurtschappen

HomeVoorpagina"Ik snap de vraag niet, maar weet het antwoord wel".

"Ik snap de vraag niet, maar weet het antwoord wel".

8 december - Aan de vooravond van het grote Sinterklaasfeest stond er voor ons de RTG op de agenda. Helaas was er geen versierde zaal, lagen er geen pakjes her en der en zelfs de pepernoten ontbraken. Jammer, maar we moeten het professioneel houden natuurlijk. Al was het leuk geweest als voor de gelegenheid de vragen tijdens de RTG in dichtvorm gesteld zouden worden. Misschien een idee voor volgend jaar..
De avond stond vooral in het teken van de najaarsnota. Er konden vragen worden gesteld over de antwoorden die gegeven zijn op de eerder schriftelijk gestelde vragen. Dus. Volgt u het nog dames en heren? Kennelijk was hier veel behoefte aan, want er werden nogal wat (soms iets te gedetailleerde) vragen gesteld. Dit kan 2 dingen betekenen; óf de raadsleden zijn niet goed in begrijpend lezen, óf het college doet zijn uiterste best de antwoorden zo cryptisch mogelijk op te schrijven. Dit zullen we verder maar in het midden laten. Na de vele vragen wat betreft de najaarsnota stonden er nog wat andere punten op de agenda van de RTG Bestuur en Financiën.. Je kon merken dat elke partij zich vooral op de najaarsnota had gestort, want de vragen voor de overige onderwerpen lieten te wensen over. Sommige partijen hadden voor de vorm toch nog wat vragen bedacht, maar al met al stelde het niet veel voor. 
 
De surprise van deze avond (Tóch nog een Sinterklaaselement!) kwam van wethouder te Lindert. Er werd door 1 van de rtg-leden een vraag gesteld die (naar mijn mening) voor niemand duidelijk was. Waarop de heer te Lindert reageerde met de legendarische woorden: “Ik begrijp de vraag in dat geheel niet, maar ik denk dat ik het antwoord wél weet.” Geef deze man een award alsjeblieft. Of een extra handje pepernoten. Dat heeft hij wel verdiend. Hierna liep de RTG ten einde en kon iedereen toch nog redelijk op tijd naar huis om de laatste hand te leggen aan gedichten en surprises voor de volgende dag.(Esther)
 

Aanbevolen links

v2Aanbevolen links 0307-2013

DJI 0012

PP web inpl vakantie

Twitter

Zoeken

Kom in actie! Doe mee!

Minipoll

Gemeente, waterschap en boeren spuiten met RoundUp. Wat vind jij?

Onmiddellijk stoppen - 54.5%
Ze mogen doorgaan totdat het verboden is - 18.2%
Dat beetje gif is niet schadelijk - 27.3%

Aantal stemmen: 11
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: 26 mei 2016 - 20:02

Volg ons op Facebook

Free business joomla templates