Login

Welkom op de website van de Progressieve Partij Aalten Bredevoort Dinxperlo en Buurtschappen

HomeVoorpaginaFietsexcursie naar Vitens Corle

Fietsexcursie naar Vitens Corle

Aalten, 2 augustus – Wat komt er allemaal kijken bij het winnen, zuiveren en leveren van ons kraanwater. Is er wel genoeg water met deze droogte: nu en in de toekomst? Wat is de functie van een watertoren? Uiterst actuele vragen in deze hitte.
Deze en meer vragen kunt u kwijt tijdens de tweede zomeravondexcursie, georganiseerd door de Progressieve Partij Aalten-Dinxperlo, op woensdagavond 8 augustus vanaf 19.00 uur. Via een fietstocht langs de Slingeplas in Bredevoort arriveren we om 19.30 bij drinkwaterproductiebedrijf van Vitens in Corle.  Normaal gesproken zijn de drinkwaterproductiebedrijven niet geopend voor het publiek. Voor deze zomeravondexcursie komt Jan Hinkamp, hoofd onderhoud pompinstallaties speciaal naar Corle om uitleg te geven.
De fietstocht start om 19.00 uur  op de Markt in Aalten, om 19.15 op ’t Zand in Bredevoort en via de Slingeplas komen we om 19.30 uur bij het “Pompstation Corle” aan de Meenkmolenweg. Om plm. 22.00 uur zijn we weer terug in Aalten. Als er tijd is maken we nog even een rondgang door het Nationaal Lindearboretum met wel 120 verschillende soorten lindes. Deelname en koffie gratis.
 
In verband met de capaciteit van de installaties is het max.aantal deelnemers gesteld op 20 personen.Graag even een berichtje op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je mee wilt fietsen; je ontvangt een berichtje als we helaas “vol” zitten. Geen bericht goed bericht.
 

Aanbevolen links

v2Aanbevolen links 0307-2013

DJI 0012

PP web inpl vakantie

Twitter

Zoeken

Kom in actie! Doe mee!

Minipoll

Gemeente, waterschap en boeren spuiten met RoundUp. Wat vind jij?

Onmiddellijk stoppen - 54.5%
Ze mogen doorgaan totdat het verboden is - 18.2%
Dat beetje gif is niet schadelijk - 27.3%

Aantal stemmen: 11
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: 26 mei 2016 - 20:02

Volg ons op Facebook

Free business joomla templates