Login

Welkom op de website van de Progressieve Partij Aalten Bredevoort Dinxperlo en Buurtschappen

HomeVoorpaginaJoop Wikkerink van Progressieve Partij wethouder Sociaal

Joop Wikkerink van Progressieve Partij wethouder Sociaal

30 juni- De afgelopen weken hebben de fracties van het CDA, de Progressieve Partij en de VVD onderhandeld om te komen tot een nieuw college van burgemeester en wethouders. De onderhandelingen zijn afgerond en geslaagd. Tijdens de raadsvergadering van dinsdag 3 juli wordt voorgesteld de beoogde wethouders van de gemeente Aalten te benoemen. De portefeuilleverdeling is in grote lijnen bekend, maar moet nog formeel en in detail worden vastgesteld door het nieuwe college van B&W.
De beoogde wethouders zijn:
Ted Kok (CDA) is kandidaat-wethouder voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening, Financiën, Grondzaken en Facilitaire zaken. Ted is 51 jaar, en woont in Didam. Hij is al 8 jaar wethouder in de gemeente Aalten en gaat zijn derde termijn in. Daarvoor was hij 16 jaar wethouder in de gemeente Montferland (voor de herindeling gemeente Didam).  
Martin Veldhuizen VVD)  is kandidaat-wethouder voor Openbare Werken, Economie, Recreatie en Toerisme en Duurzaamheid. Martin woont   in Aalten en is 65 jaar.  Sinds 2007 is hij raadslid in de gemeente Aalten en vanaf de oprichting in 1990 is hij directeur van Novel Groep. Door zijn benoeming tot wethouder zal hij Novel Groep binnenkort verlaten.
Joop Wikkerink Progressieve Partij)  is kandidaat-wethouder voor Sociaal Domein, waaronder de Participatiewet, Wet Maatschappelijk Ondersteuning (zorg) en Sociaal Cultureel Werk. Joop is 66 jaar en woont in Bredevoort. Hij was hiervoor adviseur startende ondernemers en senior beleidsmedewerker werk en arbeidsmarkt bij de gemeenten Enschede en Hengelo. Joop is vanaf september 1982 lid van de gemeenteraad van Aalten
Hans te Lindert (CDA) is kandidaat-parttime wethouder voor Onderwijs, Jeugd- en Sportzaken. Hans is 40 jaar en woont in Aalten. Hans is sinds 2017 coördinator bij Personeelscluster Oost Nederland en zal die functie parttime in blijven vullen. Daarvoor was hij directeur van basisschool ’t Bastion in Bredevoort.
Nieuwe raadsleden
Door de benoeming van de 4 wethouders komen er 2 plekken vrij in de gemeenteraad. Daarvoor komen, als de gemeenteraad ermee instemt, Paul Eijkelkamp (VVD) en Guido Uland (Progressieve Partij) in de plaats.Guido wordt tevens fractievoorzitter van de Progressieve Partij.
 

Aanbevolen links

v2Aanbevolen links 0307-2013

DJI 0012

PP web inpl vakantie

Twitter

Zoeken

Kom in actie! Doe mee!

Minipoll

Gemeente, waterschap en boeren spuiten met RoundUp. Wat vind jij?

Onmiddellijk stoppen - 54.5%
Ze mogen doorgaan totdat het verboden is - 18.2%
Dat beetje gif is niet schadelijk - 27.3%

Aantal stemmen: 11
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: 26 mei 2016 - 20:02

Volg ons op Facebook

Free business joomla templates