Login

Welkom op de website van de Progressieve Partij Aalten Bredevoort Dinxperlo en Buurtschappen

HomeVoorpagina“Innovatief uit de knel” op meedenkavond

“Innovatief uit de knel” op meedenkavond

23 juni - Op donderdag 28 juni organiseert de Progressieve Partij een “meedenkavond” over de toekomst van de landbouwsector.  Welke gevolgen heeft het huidige beleid voor de gezinsbedrijven in de gemeente Aalten? Is de natuurinclusieve en duurzame landbouw gediend met de huidige wetgeving? “Als gezinsbedrijven moeten stoppen werkt dit megastallen in de hand,” is de onheilspellende laatste zin uit een open brief die een stuk of 10 prominenten schreven aan landbouwminister Carola Schouten. Zij sluiten daarbij aan bij de zorgen van de groep “Innovatief uit de knel”, een actiegroep van innovatieve boeren. 
Bijdragen van prof. mr.  Willem Bruil, jurist agrarisch recht, één van de ondertekenaars van de open brief en ex-raadslid in de gemeente Aalten.
Arjan Tolkamp, veehouder uit Aalten en adviseur mestwetgeving bij Locisadviseurs en betrokken bij de actiegroep “Innovatief uit de knel”. 
Het debat wordt in goede banen geleid door  prof.  Jan Wijbrans, aardwetenschapper te Leiden oud-Aaltenaar en woonachtig in Bredevoort. 
De meedenkavond “Toekomst van de landbouw” vindt plaats op donderdag 28 juni om 20.00 uur in de Wiekenzaal van Partycentrum ’t Noorden te Aalten. Toegang en koffie gratis. 
foto: Arjan Tolkamp, veehouder en adviseur mestverwerking Aalten
 

Aanbevolen links

v2Aanbevolen links 0307-2013

DJI 0012

PP web inpl vakantie

Twitter

Zoeken

Kom in actie! Doe mee!

Minipoll

Gemeente, waterschap en boeren spuiten met RoundUp. Wat vind jij?

Onmiddellijk stoppen - 54.5%
Ze mogen doorgaan totdat het verboden is - 18.2%
Dat beetje gif is niet schadelijk - 27.3%

Aantal stemmen: 11
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: 26 mei 2016 - 20:02

Volg ons op Facebook

Free business joomla templates