Login

Welkom op de website van de Progressieve Partij Aalten Bredevoort Dinxperlo en Buurtschappen

HomeVoorpaginaVoor en na de verkiezingsdatum van 21 maart

Voor en na de verkiezingsdatum van 21 maart

25 maart - In de dagen voor en na de verkiezingen was het een hektische boel. Maandag en dinsdag gingen de laatste oproepen (en pennen) door brievenbussen in Dinxperlo, heel Bredevoort en Aalten-Zuid. Dinsdag besteedden we  aandacht aan het VN-verdrag inzake de gehandicapte mens.
Nog even attenderen op de noodzaak van toegankelijkheid van stembureau’s. Bij alle toegankelijke stembureau's "spoten" we nog ons toegankelijkheidslogo. Woensdag:  de laatste flyers worden bij het station uitgedeeld als de stemmers weer vanuit hun werk of school in Aalten aankomen. Ze kunnen meteen de bus in. 
Woensdagavond vanaf 21.00 uur: : uitslagenavond. De voorlopige uitslag kwam pas om  plm. 0.30 uur vanwege een hertelling van één stembureau. Deze werd vrijdag bevestigd. De Progressieve Partij feliciteert  de partijen die overduidelijk meer mensen achter zich gekregen hebben: GemeenteBelangen, VVD en D66. Voor de partijen die zetels verloren hebben is er een troost: niet altijd worst hard werken gezien en beloond. Er komen nieuwe kansen.
Donderdag: We veroorloofden onszelf een feestje in de pop-upstore aan de Bredevoortsestraat. 1658 stemmen en drie zetels is een prachtig resultaat, zeker gezien het feit dat D66 voor het eerst meedeed en meteen 2 zetels pakte. Wij hebben een originele campagne gevoerd, hamerden op het feit dat wij als Progressieve Partij niet aleen actief zijn tijdens verkiezingen en legden de nadruk op de duurzame toekomst en het sociale heden.
 
 

Aanbevolen links

v2Aanbevolen links 0307-2013

DJI 0012

PP web inpl vakantie

Twitter

Zoeken

Kom in actie! Doe mee!

Minipoll

Gemeente, waterschap en boeren spuiten met RoundUp. Wat vind jij?

Onmiddellijk stoppen - 54.5%
Ze mogen doorgaan totdat het verboden is - 18.2%
Dat beetje gif is niet schadelijk - 27.3%

Aantal stemmen: 11
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: 26 mei 2016 - 20:02

Volg ons op Facebook

Free business joomla templates