Login

Welkom op de website van de Progressieve Partij Aalten Bredevoort Dinxperlo en Buurtschappen

HomeVoorpaginaTEKEN JE TOEKOMST in Aalten en Dinxperlo

TEKEN JE TOEKOMST in Aalten en Dinxperlo

12 maart - In de week van 10 – 17 maart kunnen basisschoolkinderen hun ideeën kwijt over de toekomst. Hoe zal hun dorp eruit zien over pakweg 30 jaar? Hoe spelen de kinderen dan, wat doen robots en drones, zijn er nog fietsen en auto’s. In de tijdelijke winkels aan de Terborgseweg 10, Dinxperlo èn Bredevoortsestraatweg 4, Aalten, kunnen kinderen tijdens openingsuren terecht en meehelpen een héle grote tekening te maken.
 
Etalagewedstrijd
Kinderen van de bovenbouw kunnen meedoen aan een etalagewedstrijd. Ze moeten een moeilijke code kraken. En ook naar aanleiding van deze code een vraag over hun toekomst beantwoorden. De deelnemers maken kans op een prachtige hoofdprijs.
 
Hoofdprijs.
Een zeer bijzondere hoofdprijs voor de etalagewedstrijd. Een ritje samen met een lid van de BMC uit Bredevoort op een echte trike. Alle veiligheidsvoorschriften worden in acht genomen!
 
Doel
Na de gemeenteraadsverkiezingen willen veel partijen een kinderraad of een kinderburgemeester. Op deze manier wordt hier op vooruit gelopen en halen we alvast ideeën op over de toekomst bij de kinderen.
 
Zieltjes winnen? Stemmen trekken?
Ik zou liegen als ik niet toegeef dat wij als PP dit ook doen met het oog op de verkiezingen. Maar het is zo leuk om kinderen te vragen naar hun ideeen over de toekomst, Dus ouders: ook al stemt u niet op ons. Laat je kinderen wel meetekenen!

Aanbevolen links

v2Aanbevolen links 0307-2013

DJI 0012

PP web inpl vakantie

Twitter

Zoeken

Kom in actie! Doe mee!

Minipoll

Gemeente, waterschap en boeren spuiten met RoundUp. Wat vind jij?

Onmiddellijk stoppen - 54.5%
Ze mogen doorgaan totdat het verboden is - 18.2%
Dat beetje gif is niet schadelijk - 27.3%

Aantal stemmen: 11
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: 26 mei 2016 - 20:02

Volg ons op Facebook

Free business joomla templates