Login

Welkom op de website van de Progressieve Partij Aalten Bredevoort Dinxperlo en Buurtschappen

HomeVoorpaginaDeze week nog oude foto’s van Ben Maandag

Deze week nog oude foto’s van Ben Maandag

12 maart  - In de speciale verkiezingswinkel, de PP-pop-up-store, aan de Terborgseweg 10 te Dinxperlo is een interesant programma te zien en te volgen in de komende week. In elk geval is deze week de tentoonstelling van historisch materiaal van Dinxperlo nog te zien. 
-Op woensdag 14 maart om 19.30 uur komt Agnes te Molder (ZOB, Zorg om Boer en tuinder) het programma “Netwerk Boerenkans” toelichten. Dit programma kan uitkomst bieden aan boeren die getroffen zijn door overheidsmaatregelen, marktsituatie of pech.
Hiervoor zal J.Sietsma,  lid van de werkgroep BIETA (Burgerinitiatief Energie Transitie Aalten) een overzicht van de duurzaamheidsinspanningen van de politieke partijen aanbieden.
-Op donderdag 15 maart zullen om 19.00 uur enkele statushouders en hun taalmaatjes met het publiek in gesprek gaan over het leren van de Nederlandse taal en inburgeren.
-Op zaterdag 17 maart om 16.00 uur is er de prijsuitreiking van de etalagewedsrijd met als hoofdprijs een ritje op de trike door het dorp.
En natuurlijk nog de hele week: “TEKEN JE TOEKOMST” voor de basisschoolkinderen en de etalagewedstrijd voor de bovenbouw vanuit de PP-pop-up-store.
-Op maandag 19 maart is er iets bijzonders. We gaan “In gesprek met Hans Martijn Ostendorp” over de fusie tussen groen en blauw en zijn ervaringen bij de Graafschap. Vanwege zijn volle agenda is dit gesprek gepland om 17.30 uur.
Toegang en koffie gratis.
 

Aanbevolen links

v2Aanbevolen links 0307-2013

DJI 0012

PP web inpl vakantie

Twitter

Zoeken

Kom in actie! Doe mee!

Minipoll

Gemeente, waterschap en boeren spuiten met RoundUp. Wat vind jij?

Onmiddellijk stoppen - 54.5%
Ze mogen doorgaan totdat het verboden is - 18.2%
Dat beetje gif is niet schadelijk - 27.3%

Aantal stemmen: 11
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: 26 mei 2016 - 20:02

Volg ons op Facebook

Free business joomla templates