Login

Welkom op de website van de Progressieve Partij Aalten Bredevoort Dinxperlo en Buurtschappen

HomeVoorpaginaProgramma Pop-up-store Aalten

Programma Pop-up-store Aalten

12 maart -Een hele leuke bijeenkomst in onze PP-pop-up-store aan de Bredevoortsestraat in Aalten. Journalist Erik Hagelstein en fotograaf Jessica de Lepper kwamen vertellen over de tot standkoming van hun boek “Parels van de Achterhoek”. Prachtige foto’s en dito portretten van Achterhoekers op bijzondere posities. Wie kent bijvoorbeeld Claarje Bulten, de eerste vijf jaar van haar leven woonachtig in Aalten, nu hoogleaar ondernemingsrecht en kroonlid van de SER. Nadat dit boek was voltooid is Erik Hagelstein begonnen met een serie “Sterke vrouwen in de Achterhoek” in dagblad De Gelderlander. Erik (in Aalten natuurlijk ook bekend als muzikant en voortreffelijk vertolker van Joe Cocker) ontpopte zich ale een gezellig verteller met allereli annekdotes over deze meer of minder bekende Achterhoekers.
 
In de speciale verkiezingswinkel, de PP-pop-up-store, aan de Bredevoortsestraat 4 te Aalten is een interessant programma te zien en te volgen in de komende week.
-Op donderdag is er vanaf 19.30 uur een presentatie van foto’s van oud-Aalten. 
Foto-verzamelaar en samensteller van enkele (foto) boeken van Aalten en Bredevoort Leo van der Linde laat de mooiste en treffendste foto’s uit zijn omvangrijke verzameling zien. 
-Op vrijdag vertelt vanaf 19.00 uur Boudwijn Inja  (met plaatjes) over Brichbouw een organiatie die sportactiviteiten organiseert voor en met mensen met een beperking. Wat is de visie en wat de relatie met het nieuwe sportpark Zuid?
-Op zaterdag start om 14.00 uur een “toegankelijkheidstoer”. Samen met rolstoel-, rollator- en scootmobielgebruikers kijken we waar de toegankelijkheid goed is.Daar komt een kenteken. Plekken waar het minder goed geregeld is noteren we.
-Op zaterdag om 16.00 uur is er de prijsuitreiking van de etalagewedsrijd met als hoofdprijs een ritje op de trike door het dorp.
En natuurlijk nog de hele week: “TEKEN JE TOEKOMST” voor de basisschoolkinderen en de etalagewedstrijd voor de bovenbouw vanuit de PP-pop-up-store.
Toegang en koffie gratis.
 

Aanbevolen links

v2Aanbevolen links 0307-2013

DJI 0012

PP web inpl vakantie

Twitter

Zoeken

Kom in actie! Doe mee!

Minipoll

Gemeente, waterschap en boeren spuiten met RoundUp. Wat vind jij?

Onmiddellijk stoppen - 54.5%
Ze mogen doorgaan totdat het verboden is - 18.2%
Dat beetje gif is niet schadelijk - 27.3%

Aantal stemmen: 11
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: 26 mei 2016 - 20:02

Volg ons op Facebook

Free business joomla templates