Login

Welkom op de website van de Progressieve Partij Aalten Bredevoort Dinxperlo en Buurtschappen

HomeVoorpaginaOpening pop-up-store met uniek materiaal oud-Dinxperlo

Opening pop-up-store met uniek materiaal oud-Dinxperlo

3 maart  - Op zaterdagmiddag werd de PP-pop-upstore aan de Terborgseweg 10 te Dinxperlo geopend. Er is een expositie ingericht van uniek historisch materiaal  van oud Dinxperlo. Foto’s, ansichtkaarten, krantenartikelen. Mooie foto’s van het oude (verdwenen) postkantoor en de voormalige openbare school die vòòr het gemeentehuis stond. Eén paneel is speciaal gewijd aan de vroeger in het pand gevestigde drukkerij Heinen. 
Tijdens de opening waren enkele oud-grafici aanwezig die Maandag enkele hulpmiddelen uit de oude doos lieten zien (een stype, een cliché, een nummeroteur en de voorloper van de IBM-bolltejes machine. Als alle gereedschappen herkend zijn  kon de exposant samen met de tijdelijk beheerder de expositie openen door een aankondiging van de expositie op de winkeldeur te bevestigen. 
Deze tijdelijke winkel is een initiatief van de Progressieve Partij. Tot aan de verkiezingsdatum kan het publiek hier informatie krijgen over de Aaltense gemeenteraad en de Progressieve Partij. Er worden ook enkele interessante avond-activiteiten georganiseerd.  De openingseijden zijn van woensdag t/m zaterdag  vanaf 15.00 uur. “We hopen dat deze tijdelijke invulling van een leegstand pand in  bijna het winkelcentrum ook mensen op het idee brengt om hier iets te beginnen”, zeggen Esther Diepenbroek en Rob Boerendonk, de Dinxperlose verkiesbare kandidaten op de lijst van de Progressieve Partij.
 
foto: Vijf "ex-grafici" bestuderen grafische gereedschappen die inmiddels niet meer gebruikt worden.
 

Aanbevolen links

v2Aanbevolen links 0307-2013

DJI 0012

PP web inpl vakantie

Twitter

Zoeken

Kom in actie! Doe mee!

Minipoll

Gemeente, waterschap en boeren spuiten met RoundUp. Wat vind jij?

Onmiddellijk stoppen - 54.5%
Ze mogen doorgaan totdat het verboden is - 18.2%
Dat beetje gif is niet schadelijk - 27.3%

Aantal stemmen: 11
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: 26 mei 2016 - 20:02

Volg ons op Facebook

Free business joomla templates