Login

Welkom op de website van de Progressieve Partij Aalten Bredevoort Dinxperlo en Buurtschappen

HomeVoorpaginaOpening pop-up-store en expositie cartoons

Opening pop-up-store en expositie cartoons

Aalten, 3 maart -  Op zaterdagmorgen 3 maart werd de PP-pop-upstore aan de Bredevoortsestraat 4 te Aalten geopend. Er is een expositie ingricht met 30 politieke cartoons van de laatste 8 jaar  in de gemeente Aalten. De cartoons zijn gemaakt door Henk van der Luyt die zijn hond en daarnaast zijn alter ego “Pietje Progressief” zich regelmatig  laat verbazen over de “poltieke toestanden”. 
Oud-wethouder Henk Kok van de gemeente Aalten verrichtte samen met de kunstenaar de opening. Hij memoreerde de tot standkoing van “Pietje Progressief”. Die geschiedenis gaat lang terug tot aan het jaar 1979 waarin Henk v.d. Luyt met een figuurtje “Aaltje Dens”op de proppen kwam. Dat was in het “dwarse periodiek van thans, morgen, maar niet van gisteren”Aaltendens. Van 1982 tekent Henk  zijn cartoons en strips in de uitgaven van de Progressieve Partij : krantjes, advertenties en programma’s.
Deze tijdelijke winkel is een initiatief van de Progressieve Partij. Tot aan de verkiezingsdatum kan het publiek hier informatie krijgen over de Aaltense gemeenteraad en de Progressieve Partij. Er worden ook enkele interessante avond-activiteiten georganiseerd. “We hopen dat deze tijdelijke invulling van een leegstand pand in het winkelcentrum ook mensen op het idee brengt om hier iets te beginnen”, zegt Joop Wikkerink, lijsttrekker van de Progressieve Partij.
 

Aanbevolen links

v2Aanbevolen links 0307-2013

DJI 0012

PP web inpl vakantie

Twitter

Zoeken

Kom in actie! Doe mee!

Minipoll

Gemeente, waterschap en boeren spuiten met RoundUp. Wat vind jij?

Onmiddellijk stoppen - 54.5%
Ze mogen doorgaan totdat het verboden is - 18.2%
Dat beetje gif is niet schadelijk - 27.3%

Aantal stemmen: 11
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: 26 mei 2016 - 20:02

Volg ons op Facebook

Free business joomla templates