Login

Welkom op de website van de Progressieve Partij Aalten Bredevoort Dinxperlo en Buurtschappen

HomeVoorpaginaProgressief Nieuws Intern voor de 500ste keer.

Progressief Nieuws Intern voor de 500ste keer.

25 februari - Zondag 25 februari, rond de klok van twaalven, was het weer zover: bij een vaste groep politiek geïnteresseerde mensen  piepte de mailbox  net  zoals 499 weken daarvoor: het Progressief Nieuws Intern komt binnen. Elke week ontvangen leden, sympathisaten, media en collega-politici de e-mailnieuwsbrief van de Progressieve Partij. Met verslagjes van de week daarvoor en een agenda voor de komende week. Met  opmerkelijke zaken in de gemeentepolitiek, maar ook ingezonden links en teksten over vooral de drie thema’s waar de Progressieve Partij zich druk over maakt: sociaal, groen en transparant.
 
Lijsttrekker (al voor de tiende keer) en fractievoorzitter Joop Wikkerink: “Ik ben zo ontzettend trots dat het ons al zo lang lukt om elke week – ELKE WEEK!-  (zelfs in vakanties)  onze achterban, de media en de collega-politici te informeren over wat ons bezighoudt. Overal waar onze mensen komen, maken ze een verslagje of wat foto”s. Zodat iedereen kan zien wat we allemaal doen.”
De wekelijkse e-mailnieuwsbrief is ook de basis voor de berichten op social media en de website www.progressieve-partij.nl 
 
Joop: “In het begin was het echt een interne nieuwsbrief. Trouwens de voorlopers van de Progressieve Partij hadden ook krantjes en berichtjes (voor het internet-tijdperk) voor hun leden. Later hebben we nieuwsbrieven ook buiten de partij toegestuurd. Netjes met de vraag of men hier prijs op stelde. Er kwamen een stuk of drie afmeldingen van raadsleden/wethouders. Maar ik weet zeker dat ook deze mensen door de collega’s op de hoogte gehouden worden. Datzelfde gedt voor de media. Vaak is een berichtje in PNI (zoals wij de e-mailnieuwsbrief noemen)  aanleiding voor een artikel in één van de kranten. Prima toch?”
 
Een speciaal woord van dank gaat wat betreft de Progressieve Partij uit naar Benny Lammers van LammersDtp die week in week uit weer in staat is van elk nummer een kleurige nieuwsbrief te maken, waar zelfs op gewacht wordt. Wil jij deze nieuwsbrief ook ontvangen. Kijk dan even op www.progressieve-partij.nl
 
 

Aanbevolen links

v2Aanbevolen links 0307-2013

DJI 0012

PP web inpl vakantie

Twitter

Zoeken

Kom in actie! Doe mee!

Minipoll

Gemeente, waterschap en boeren spuiten met RoundUp. Wat vind jij?

Onmiddellijk stoppen - 54.5%
Ze mogen doorgaan totdat het verboden is - 18.2%
Dat beetje gif is niet schadelijk - 27.3%

Aantal stemmen: 11
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: 26 mei 2016 - 20:02

Volg ons op Facebook

Free business joomla templates