Login

Welkom op de website van de Progressieve Partij Aalten Bredevoort Dinxperlo en Buurtschappen

HomeVoorpaginaVerkeersknelpunten op openbare "meedenkavond"

Verkeersknelpunten op openbare "meedenkavond"

10 februari - Welke verkeersknelpunten moeten in de komende tijd worden opgelost?  En wat is eigenlijk een verkeersknelpunt? Dat is het thema van de maandelijkse openbare “meedenkavond” van de Progressieve Partij. 
Deze zomer heeft de Progressieve partij n.a.v. een “terrasavond” in Dinxperlo knelpunten en oplossingen aangedragen voor onveilige situaties in Dinxperlo. Actueel is nu de veelheid van meningen, plannen, en schetsjes voor de Beggelderdijk in Dinxperlo. Rechtvaardigt het aantal verkeersbewegingen zeer kostbare reconstructies? Of zijn er alternatieven? We bespreken ze donderdag.  
Steeds vaker worden fietsers aangetroffen op de Ringweg in Aalten. Kunnen de plannen van de Provincie om hier naar te kijken versneld worden? De Progressieve Partij pleit al jaren voor een vrijliggend fietspad. 
Nog een greep uit de mogelijke onderwerpen: snelheid op de binnenring in Aalten; de aanval op de bomen langs de Dinxperlosestraatweg, de fietsroute langs de Lichtenvoordsestraatweg, het parkeerverwijssysteem in Dinxperlo en de knelpunten voor rolstoelers en mensen met een beperking in de hele gemeente.  De Progressieve Partij hoort op deze meedenkavond graag meer op te lossen verkeersknelpunten. Voral voor voetgangers en fietsers. 
 
De meedenkavond “Verkeersknelpunten en de oplossingen in de gemeente Aalten”, wordt gehouden op donderdag 15 februari  om 20.00 uur in de voorkamer bij café-rest. Schiller, Prinsentraat 4 te Aalten. Toegang en koffie gratis.
 

Aanbevolen links

v2Aanbevolen links 0307-2013

DJI 0012

PP web inpl vakantie

Twitter

Zoeken

Kom in actie! Doe mee!

Minipoll

Gemeente, waterschap en boeren spuiten met RoundUp. Wat vind jij?

Onmiddellijk stoppen - 54.5%
Ze mogen doorgaan totdat het verboden is - 18.2%
Dat beetje gif is niet schadelijk - 27.3%

Aantal stemmen: 11
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: 26 mei 2016 - 20:02

Volg ons op Facebook

Free business joomla templates