Login

Welkom op de website van de Progressieve Partij Aalten Bredevoort Dinxperlo en Buurtschappen

HomeVoorpaginaDe campagne is begonnen: fact-checks noodzakelijk!

De campagne is begonnen: fact-checks noodzakelijk!

10 februari -  De campagne is begonnen. De voorbereidingen spelen zich nu nog hoofdzakelijk intern  af, hoewel de eerste reclame-uitingen natuurlijk al via de media  verspreid worden. Maandag 5 februari moesten de lijsten worden ingeleverd. Op vrijdag resp. maandag krijgen de deelnemende partijen te horen of de lijst is goedgekeurd en onder welk lijstnummer de partij mee kan doen. 
 Intussen is het natuurlijk zaak voor de gewone, geïnteresseerde  kiezer te beoordelen of alle “claims” die partijen leggen op bereikte resultaten wel juist zijn. Zo is een ambtelijk voorstel, in de raad gebracht door een wethouder en daar met alle stemmen voor aangenomen, natuurlijk niet de verdienste van de fractie of partij van die wethouder. Zo wordt het nog wel eens gebracht.  Andersom ook: als een wethouder van een bepaalde partij heeft ingestemd (en de raad ook) met een voorstel van bijvoorbeeld de provincie, en achteraf lijkt het toch niet zo gelukkig te zijn, dan vergeet die partij maar al te graag dat het hùn wethouder was die die voorstellen gebracht heeft.
Daarom is het wel belangrijk dat de inwoners van de gemeente goed geïnformeerd worden hoe de hazen werkelijk lopen en wie heeft voor- of tegengestemd. De wekelijkse ververste website en de maandelijkse verantwoordingsadvertenties van de Progressieve Partij kunnen daarbij helpen. Verder kan men op de site van de gemeente Aalten de raadverslagen teruglezen en ook de videoopnames vanaf ongeveer een jaar geleden.
 

Aanbevolen links

v2Aanbevolen links 0307-2013

DJI 0012

PP web inpl vakantie

Twitter

Zoeken

Kom in actie! Doe mee!

Minipoll

Gemeente, waterschap en boeren spuiten met RoundUp. Wat vind jij?

Onmiddellijk stoppen - 54.5%
Ze mogen doorgaan totdat het verboden is - 18.2%
Dat beetje gif is niet schadelijk - 27.3%

Aantal stemmen: 11
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: 26 mei 2016 - 20:02

Volg ons op Facebook

Free business joomla templates