Login

Welkom op de website van de Progressieve Partij Aalten Bredevoort Dinxperlo en Buurtschappen

HomeVoorpaginaProgressieve Partij: vooral ook een gezellige partij

Progressieve Partij: vooral ook een gezellige partij

21 januari - De week begon goed met een gezellige nieuwjaarsbijeenkomst voor leden.op zondagmiddag. Om 12.00 uur waren we present bij de windmolens in ’t Goor. Met een heuse drone werden daar opnamen gemaakt van onze hele groep. Het resultaat mag er zijn. De foto komt in folders en advertenties. Op youtube staat een prachtig filmpje: kijken!
Daarna wandelden we een uurtje door het prachtige winterlandschap van ‘t Goor. Gerrit Stronks gaf uitleg over geschiedenis en toekomst. Bert Nijman maakte prachtige foto’s van de winternatuur.
Als klap op de vuurpijl genoten we van het pannenkoekbuffet bij boerderij de Neeth, met een persoonlijke toelichting door Patrick Frenken over de tot standkoning van dit initiatief.
 
Let op Aalten Vooruit,De Band van komende week:  Jaargang 14 no. 5 van de verantwoordingsadvertentie van de Progressieve Partij komt uit. Hoe dichter het tegen de verkiezingsdatum aanloopt, hoe meer propaganda politieke partijen maken voor zichzelf. Ook de gemeente verzint “opkomstbevorderende maatregelen” zoals een kieswijzer. Helemaal prima. Maar je moet niet verwachten dat mensen opeens massaal naar de stembus gaan als er wat foldertjes en bierviltjes verspreid worden in de twee maand voor de verkiezingen en daarna is het vanuit diezelfde partijen weer 3 jaar en 10 maanden stil. (letterlijke uitspraak op het raadsledencongres). De Progressieve Partij is er echt trots op dat het ons lukt elke week, elke maand, verantwoording af te leggen en te luisteren naar de bevolking. Daarin alleen al onderscheiden wij ons van de andere partijen.
 

Aanbevolen links

v2Aanbevolen links 0307-2013

DJI 0012

PP web inpl vakantie

Twitter

Zoeken

Kom in actie! Doe mee!

Minipoll

Gemeente, waterschap en boeren spuiten met RoundUp. Wat vind jij?

Onmiddellijk stoppen - 54.5%
Ze mogen doorgaan totdat het verboden is - 18.2%
Dat beetje gif is niet schadelijk - 27.3%

Aantal stemmen: 11
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: 26 mei 2016 - 20:02

Volg ons op Facebook

Free business joomla templates