Login

Welkom op de website van de Progressieve Partij Aalten Bredevoort Dinxperlo en Buurtschappen

HomeVoorpaginaMeedenkavond: Vernieuwing en vooruitgang in sociaal beleid

Meedenkavond: Vernieuwing en vooruitgang in sociaal beleid

13 januari – Wat weten we werkelijk van de 400 kinderen die in relatief arme gezinnen leven? Wat hebben ze nodig, wie kan dat vertellen en hoe krijgen we de hulp op de goede plek. Hoe werken we aan bestrijding van de armoede van de ouders? Welke rol hebben particuliere organisaties hierin. Bereiken deze de juiste doelgroep wel?

Allemaal vragen die te maken hebben met het sociaal beleid van de Gemeente Aalten. Dat komt aan de orde in de raad van januari. Zijn de paar maatregelen die het college voorstelt voldoende? Of moet er meer gebeuren? De Progressieve Partij wil vernieuwing en vooruitgang in het sociaal beleid. Werken vanuit vertrouwen in plaats vanuit achterdocht. Moeten we daarvoor eigen plannen of moties indienen?
Ook de buurthuizen hebben een rol. Ze kunnen meer doen aan de sociale samenhang. Dan moeten hun besturen en vrijwilligers wel de middelen krijgen om dat voor elkaar te krijgen. Dat komt allemaal aan de orde op de maandelijkse meedenkavond van de Progressieve Partij. Figulus is ook uitgenodigd. Iedereen die mee wil denken over een nog socialere gemeente is welkom.

De meedenkavond “Vernieuwing en vooruitgang in sociaal beleid”, wordt gehouden op donderdag 18 januari om 20.00 uur in het Kulturhus, Terborgseweg te Dinxperlo. Toegang en koffie gratis.

Aanbevolen links

v2Aanbevolen links 0307-2013

DJI 0012

PP web inpl vakantie

Twitter

Zoeken

Kom in actie! Doe mee!

Minipoll

Gemeente, waterschap en boeren spuiten met RoundUp. Wat vind jij?

Onmiddellijk stoppen - 54.5%
Ze mogen doorgaan totdat het verboden is - 18.2%
Dat beetje gif is niet schadelijk - 27.3%

Aantal stemmen: 11
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: 26 mei 2016 - 20:02

Volg ons op Facebook

Free business joomla templates