Login

Welkom op de website van de Progressieve Partij Aalten Bredevoort Dinxperlo en Buurtschappen

HomeVoorpaginaDe campagne barst los. Pas op voor dubbele petten

De campagne barst los. Pas op voor dubbele petten

30 december - Let de komende tijd vooral op de sociale media en de websites van de politieke partijen in de gemeente Aalten. Er moet campagne gevoerd worden! De Progressieve Partij maakte vast een filmpje. Wij blijven gewoon doorgaan met jou te informeren op deze website, via advertenties, social media, net zoals de afgelopen vier jaar. Dat anderen nu wakker worden uit hun digitale winterslaap, geeft te denken.  Je kunt het filmpje hier zien: https://www.facebook.com/hehe.hartman/videos/1768423173228123/
 
De VVD meldt trots op haar facebookpagina dat zij haar kandidaten een Verklaring omtrent gedrag laat overleggen; geen gekke maatregel van het hoofdbestuur van deze partij die in den lande nogal eens met zelfverrijking te maken had. Maar ook in Aalten wordt op facebook meteen de vraag gesteld of  alle Aaltense kandidaten daar wel aan kunnen voldoen, gezien hun zakelijk verleden.
 
Jammer dat het CDA reclame maakt voor zicht zelf  met activiteiten die door anderen georganiseerd worden.  De voetbalvereniging AD organiseerde een kerstdiner voor mensen die het financieel zwaar hebben of bijvoorbeeld eenzaam zijn. Hulde! Het CDA maakte een spotje van de AD-acitiveit. : “In de kantine van AD’69 mocht onze lijsttrekker Raimond Smit een handje helpen. Wat een geweldig initiatief. Het CDA wil de mensen graag samen brengen.” De campagne begint pas, maar wij hopen niet dat partijen andere activiteiten gebruiken om zichzelf te profileren. 
 

Aanbevolen links

v2Aanbevolen links 0307-2013

DJI 0012

PP web inpl vakantie

Twitter

Zoeken

Kom in actie! Doe mee!

Minipoll

Gemeente, waterschap en boeren spuiten met RoundUp. Wat vind jij?

Onmiddellijk stoppen - 54.5%
Ze mogen doorgaan totdat het verboden is - 18.2%
Dat beetje gif is niet schadelijk - 27.3%

Aantal stemmen: 11
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: 26 mei 2016 - 20:02

Volg ons op Facebook

Free business joomla templates