Login

Welkom op de website van de Progressieve Partij Aalten Bredevoort Dinxperlo en Buurtschappen

HomeVoorpaginaPvdA stopt. Progressieve Partij blijft opkomen voor zwakkeren

PvdA stopt. Progressieve Partij blijft opkomen voor zwakkeren

30 december - Het besluit van de PvdA komende periode niet mee te doen in de gemeenteraad moet gerespecteerd worden. Maar het is wel verduveld jammer. We zijn al met zo weinig progressieven en sociaal-democraten. De berichtgeving hierover was bijzonder. Hieronder het bericht op Omroep Gelderland:
AALTEN - Het klinkt wat raar: een politieke partij die oproept om op een andere partij te stemmen. In Aalten is het de bittere realiteit. De lokale PvdA heeft niet genoeg mensen kunnen vinden voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen, en stopt.
'Mensen in de partij zijn veelal op leeftijd en willen stoppen', aldus lijsttrekker Rudi ter Maat. 'Jongeren kunnen we helaas niet vinden.' En dus viel het besluit op 20 december: de partij dingt in maart niet mee naar raadszetels in Aalten. Op dit moment heeft de PvdA één zetel.
'Het werkt stapelt zich op', vertelt het enige raadslid van de partij. 'Op een gegeven moment kun je niet meer aan de verwachtingen voldoen en moet je reëel blijven.'
Ter Maat heeft dus nog wel een stemadvies voor zijn kiezers: de Progressieve Partij Aalten” (einde bericht)
 
Halverwege de ochtend werd de kop van het artikel gewijzigd, daar kwam het stemadvies van Rudi niet meer in voor. In Dinxpers Nieuws werd nog aangehaald dat er gesprekken zijn geweest met de PP over samenwerking, maar dat de PvdA dat toen niet wilde. Bij RTV Achterhoek  werd het stemadvies helemaal niet genoemd. In de meeste andere media wel. We realiseren ons dat wij nu de enige fractie zijn die links van het midden, progressief en vooruitstrevend opereert. Dat schept verplichtingen....
 

Aanbevolen links

v2Aanbevolen links 0307-2013

DJI 0012

PP web inpl vakantie

Twitter

Zoeken

Kom in actie! Doe mee!

Minipoll

Gemeente, waterschap en boeren spuiten met RoundUp. Wat vind jij?

Onmiddellijk stoppen - 54.5%
Ze mogen doorgaan totdat het verboden is - 18.2%
Dat beetje gif is niet schadelijk - 27.3%

Aantal stemmen: 11
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: 26 mei 2016 - 20:02

Volg ons op Facebook

Free business joomla templates