Login

Welkom op de website van de Progressieve Partij Aalten Bredevoort Dinxperlo en Buurtschappen

HomeVoorpaginaGerrit Migchelbrink politicus van het jaar!

Gerrit Migchelbrink politicus van het jaar!

30 december - Een aardig artikel van een (niet geheel onbevoorordeelde) columnist van Aaltens Nieuws. De Progressieve Partij ziet het als een waardering voor onze pleidooien, onze acties en harde werken  voor duurzaamheid, groen, natuur en milieu. Hieronder de afwegingen van de columnist:
"Wie dan wel? Joop Wikkerink, omdat hij zich al zo lang inzet met veel gedrevenheid voor een rechtvaardiger Aalten en zo mooi boos kan worden? Henk Meerdink, die zich nog langer inzet voor het Klooster en ruime omgeving en voor windmolens in een nationaal landschap durft te zijn? Willem Bruil, die zijn baas Henk er graag op wees dat er ook nog anders over een kwestie gedacht kan worden? Rudi ter Maat, die in zijn eentje laat zien een waardevolle bijdrage te kunnen leveren? Of wordt het Martin Veldhuizen, die als enige begrijpt dat die rondweg bij het industrieterrein er echt moet komen.
 
Nee, de jury heeft na lang beraad besloten: de politicus van het jaar is Gerrit Migchelbrink. De reden is dat een meerderheid van de jury enigszins bevooroordeeld is en de kwaliteit van natuur en landschap erg belangrijk vindt. Gerrit heeft zich daarvoor dit jaar weer het meest van alle Aaltense politici ingezet. Ook introduceerde hij de treffende term 'maatwerk mag geen matswerk zijn'. Jammer dat hij na de verkiezingen niet terug keert in de raad. Deze jury zal hem missen."
 
 

Aanbevolen links

v2Aanbevolen links 0307-2013

DJI 0012

PP web inpl vakantie

Twitter

Zoeken

Kom in actie! Doe mee!

Minipoll

Gemeente, waterschap en boeren spuiten met RoundUp. Wat vind jij?

Onmiddellijk stoppen - 54.5%
Ze mogen doorgaan totdat het verboden is - 18.2%
Dat beetje gif is niet schadelijk - 27.3%

Aantal stemmen: 11
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: 26 mei 2016 - 20:02

Volg ons op Facebook

Free business joomla templates