Login

Welkom op de website van de Progressieve Partij Aalten Bredevoort Dinxperlo en Buurtschappen

HomeVoorpaginaBegroting Sportpark Zuid niet solide. Aanvulling nodig.

Begroting Sportpark Zuid niet solide. Aanvulling nodig.

9 september - Ze waren niet meer te tellen, zoveel enthousiaste sporters hadden zich verzameld voor het gemeentehuis van Aalten, om zoveel mogelijk support te geven aan het onderwerp van vanavond:  "SPORTPARK ZUID"....  De wens van al deze sporters, om er een multi-functioneel sportpark van te maken! 
De sporters waren allen in tenue, een mooi tafereeltje! En vervolgens werd ook de vergadering bezocht door de grote menigte! De jeugdleden vertrokken na een kwartiertje weer, dit zou te lang gaan duren... maar de complimenten voor deze enorme aktie, waaraan zoveel sporters meegewerkt hebben! Ze willen allen hiermee aantonen, wat hun belang is, wat het algemeen belang is, van het nieuwe  SPORTPARK ZUID.
Het is heel gemakkelijk om “hoera” te roepen voor het oog van de camera. Daar zijn veel wethouders en fracties goed in. Natuurlijk is zo’n samenwerking tussen zeven (!) verenigingen bijzonder fraai. Iets wat wij vanuit de Progressieve Partij altijd bepleit en ondersteund hebben. Maar er zijn toch ook wel enkele zorgpuntjes. Waarom weten de leden van AD niet dat er hen een contributieverhoging van 20% te wachten staat? Waarom rammelt de investeringsbegroting en wordt er gerekend op onzekere toezeggingen? Waarom is er fors gekort op het onderhoud? De Progressieve Partij hoopt echt dat dit initiatief door kan gaan. Waarschijnlijk gaan wij voorstellen op voorhand een fonds voor tegenvallers in de exploitatie te vormen.
 

Aanbevolen links

v2Aanbevolen links 0307-2013

DJI 0012

PP web inpl vakantie

Twitter

Zoeken

Kom in actie! Doe mee!

Minipoll

Gemeente, waterschap en boeren spuiten met RoundUp. Wat vind jij?

Onmiddellijk stoppen - 54.5%
Ze mogen doorgaan totdat het verboden is - 18.2%
Dat beetje gif is niet schadelijk - 27.3%

Aantal stemmen: 11
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: 26 mei 2016 - 20:02

Volg ons op Facebook

Free business joomla templates