Login

Welkom op de website van de Progressieve Partij Aalten Bredevoort Dinxperlo en Buurtschappen

HomeVoorpaginaKlachten onderhoud Bredevoort. College pissig.

Klachten onderhoud Bredevoort. College pissig.

25 augustus - In een brief van Bredevoorts Belang aan de raadsleden, laat BB zich volgens het College negatief uit over de onderhoudstoestand van de openbare ruimte in Bredevoort. Een delegatie van Bredevoorts Belang heeft eind juli een rondwandeling gemaakt met o.a. de wethouder Nijland en het hoofd Onderhoud. Verschillende situaties zijn toen bekeken en volgens BB  hadden zij van de wethouder begrepen dat wijziging van beleid (meer onderhoud) een kwestie van meer geld en dus politieke besluitvorming zou zijn. Daarom heeft BB de raad uitgenodigd. Sommige leden van de agendacommissie voelden er niet zoveel voor om onvoorbereid op pad te gaan, dus vroegen ze een reactie van het College op de aangehaalde situaties in die brief. Die kwam er zeer snel.  En wel enigszins gepikeerd. 
 “Van structureel extensief beleid in onderhoud is dan ook geen enkele sprake, hiermee worden onze eigen medewerkers en die van Vebego/Hacron ernstig tekort gedaan.”, aldus het College. 
De klachten over scheve lantaarnpalen en andere palen moeten doorgegeven worden en worden dan doorgaans binnen 72 uur verholpen. Een lijst met aandachtspunten aangereikt door BB  is reeds in behandeling. Het verwijderen van onderstambegroeiïngen is iets uitgesteld vanwege de droogte en mogelijke schade aan bomen. Dat is allemaal bekend bij Bredevoorts Belang, volgens het College. Ook heeft Bredevoorts Belang een groot aantal klachten over het maaibeleid, de kanten e.d. bij de Grachten. Dit is volgens het College het pakkie an van het Waterschap. Wethouder Nijland zal daarmee contact opnemen. Kortom het lijkt erop dat het College het niet zo leuk vindt dat BB een kritische brief aan de raad heeft geschreven.
 

Aanbevolen links

v2Aanbevolen links 0307-2013

DJI 0012

PP web inpl vakantie

Twitter

Zoeken

Kom in actie! Doe mee!

Minipoll

Gemeente, waterschap en boeren spuiten met RoundUp. Wat vind jij?

Onmiddellijk stoppen - 54.5%
Ze mogen doorgaan totdat het verboden is - 18.2%
Dat beetje gif is niet schadelijk - 27.3%

Aantal stemmen: 11
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: 26 mei 2016 - 20:02

Volg ons op Facebook

Free business joomla templates