Login

Welkom op de website van de Progressieve Partij Aalten Bredevoort Dinxperlo en Buurtschappen

HomeVoorpaginaWoensdag laatste PP-terrasavond over toegankelijkheid

Woensdag laatste PP-terrasavond over toegankelijkheid

12 augustus - Deze zomer organiseert de Progressieve Partij  elke week een “Open terrasavond”.  Vrij toegankelijk, onverplichtend, bijpraten over actualiteit en nieuwe ideeën voor de gemeente Aalten. Lekker met een zomers drankje nadenken en elkaar bevragen hoe het mooier, beter en rechtvaardiger kan in de gemeente en de politiek. En wat nieuw is: we nodigen elke avond om 20.30 uur een gast of gasten uit die ons en jou kan/kunnen inspireren met nieuwe inzichten, vrolijke ideeën,  en nieuwe benaderingen.
 
De laatste open terrasavond van de Progressieve Partij vindt plaats op woensdag 16  augustus op het terras van partycentrum ’t Noorden in Aalten. We gaan het hebben over toegankelijkheid voor mensen met een beperking van onze dorpscentra. Er  komen er mensen met een loop-, visuele of andere beperking.  De uitdaging is: hoe geven we hen onbelemmerde doorgang?
De keuze van de locatie is al spannend. Welke horecagelegenheid in de kern Aalten is toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Welk café heeft een invalidentoilet. Niet allemaal. Partycentrum ’t Noorden heeft het prima voor elkaar. Heeft ook aandacht voor mensen met een arbeidsbeperking en mag zich daarom tooien met het bordje van “Unieke Achterhoekers”. Daarom zitten we vanaf 20.00 uur met mooi weer op het terras en smeden we plannen hoe de kernen van de gemeente Aalten toegankelijker kunnen worden. 
Kom mee luisteren, praten en denken! Kost je niks.
 

Aanbevolen links

v2Aanbevolen links 0307-2013

DJI 0012

PP web inpl vakantie

Twitter

Zoeken

Kom in actie! Doe mee!

Minipoll

Gemeente, waterschap en boeren spuiten met RoundUp. Wat vind jij?

Onmiddellijk stoppen - 54.5%
Ze mogen doorgaan totdat het verboden is - 18.2%
Dat beetje gif is niet schadelijk - 27.3%

Aantal stemmen: 11
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: 26 mei 2016 - 20:02

Volg ons op Facebook

Free business joomla templates